T

2012-01-31

Tisdagsmys med min lille kille, tv och nya naglar.


 


Myspys

2012-01-31

Hängde hemma hos ted igår kväll med sophia och daniel, mys! Sitter och käkar lunch med hjärtis nu på kinan, så ska låta maten tysta mun. Xx


 


gory days

2012-01-30
Vaknade och drog till ett mördarpass på gymmet, kom hem och åt ägg, kollade på SATC och snackade med mina thailand-tjejer freja och emma över skype. Kom hem raa! :( Ska fixa mig lite nu och sedan sticker jag ut och umgås med min sofipropp. POUS!

postis

2012-01-30
En av de kurser jag ska läsa i vår börjar om en vecka :) skönt med lite skola igen!


@

2012-01-28

Lördag kväll. Jag har migrän och min kille lirar cs. Livet på en pinne!


Godmorgon!

2012-01-28

Vad händer idag raaa?

 


fredagen den 27 januari

2012-01-27
Hej igen! Det är ingen fara med mig längre, jag upptäckte att det var mina piller mot rethostas fel så skiter i dom  nu och fortsätter hosta istället. :) vet inte riktigt vad som är bäst dock.. Fredag idag. Får se vad som händer. Jag har varit uppe med tuppen, är pigg och glad, jag ska ha kul idag!

dödens

2012-01-25
Jag kommer att dö. Har fått en helt sjuk smärta i hela ryggraden & bröstkorgen och allt som finns runt omkring, så som njurar och magsäck. Antingen beror det på min hosta, att jag bara ätit vitlöksbröd idag, eller så har jag fått en hemsk typ skelett-sjukdom och kommer att dö. Jag tippar på det sista :(

onsdagen den 25 januari

2012-01-25
När jag var yngre var min plan att hålla mig "ren" hela livet, alltså fri från andra piercingar än de i öronen och jag skulle absolut inte ha några tatueringar. Den tanken har väl inte gått sådär jättebra den senaste tiden.. Men jag är iallafall glad att jag aldrig föll för suget och piercade näsan, ögonbrynet eller tungan i högstadiet haha.


Jag har kommit på att så länge ansiktet är rent och man kan bära en brud/balklänning utan att något syns, då är det okej. eller?

tisdagen den 24 januari

2012-01-24
Vilken fin dag det var idag! Jag och H tog en lång promenad kring väsby i vintersolen under förmiddagen. Sedan under eftermiddagen lyckades jag lura med honom till IKEA :) Där fikade vi och gick och shoppade. Jag älskar alla onödiga men billiga småprylar som kostar 4, 9, 19:- ! Kom hem med massa skit som doftljus & galgar, köper alltid hem flera stycken men tycks aldrig kunna få för många. Aja, är sjukt seg och sedan har jag visst fått någon slags astma/rethosta skit från min doftpåse i garderoben.. Så, godnatt!

words no longer mean a thing, your actions is everything

2012-01-23

måndagen den 23 januari

2012-01-23
Hallo! Long time no see. De senaste dagarna har varit sjukt ointresanta. Har lekt med ebba några kvällar, myst med hampus och sophia, sett Hamilton på bio (bra faktiskt!) och ätit sjukt mycket godis. Förresten, håret blev skitbra :) Fick inte min naturliga färg tillbaks och det kan man kanske förstå eftersom det var så svart. Men det blev iallafall ljusare så nu är jag brunett igen.
Ska springa iväg till ett mördarpass på gymmet nu & sedan ska jag handla lite åt familia. Ciaaaaao,

återfall

2012-01-19
Inte riktigt kanske, men nästan. Jag vill inte ha mitt trötta svarta hår längre och jag saknar framför allt min naturliga hårfärg. Så idag kom jag på att när jag gjorde ett jobb för Loréal för nästan ett år sen så fanns en produkt som kunde "skölja ur" färg ur håret, man kan alltså gå tillbaks sin orginala hårfärg utan att färga. 

Så jag drog till globen och köpte ett paket, Colour b4 hette det visst. Har googlat lite men några höjdarrecensioner finns inte. Testar iallafall haha. Spännande......

fina fina fina mamma!

2012-01-19

Mamma i Paris. Ungefär lika gammal då som jag är nu. Varför har inte jag fått ärva den där skönheten?

Roligt

2012-01-19

 

 


it's better to burn out

2012-01-18


tisdagen den 17 januari

2012-01-17
Det är en ganska stort om någon ljuger om sin person. Ljuger om sin sin bostad, sitt namn, sin familj, sitt körkort, sina syskon, sitt ursprung, sin utbildning, sitt jobb och sin vänskapskrets. Man har ljugit om hela sin identitet. Men när det bara handlar om en av dessa - är det lugnt då? Är det en fet onödig och jobbig lögn eller kanske bara en osanning som faktiskt går och rätta till? Säger jag att jag heter Anna men egentligen heter Astrid så spelar det kanske egentligen inte så stor roll. Du behöver bara byta namn på min kontakt i din iPhone. Men om det inte bara är den första bekantskapsmånaden, utan i två år till?
När blir akten att vara oärlig värre än själva lögnen?

Jag har alltid sagt att de som pratar mycket om ärlighet, de är falskast. Se bara på bratsen som lever som rika men betalar allt med sms-låna. Eller Dileva som sjunger om fred, när han kommer hem pucklar han i ju på sina tjejer. Prästerna säger att de lever i celibat men våldtar små pojkar. En chef på röda korset fifflade och köpte lyxartiklar för de pengar som hade kunnat gå till Haiti. Jag kan hålla på i evigheter.. Är lite förvirrad ikväll, så jag säger godnatt nu.

Godmorgon

2012-01-17

Hjärtis har dragit till skolan och hans familj är inte hemma. Tråkigt! Jag kan inte sticka här ifrån heller för det finns ingen till nyckel, kan ju inte lämna dörren olåst.. Vad ska jag hitta på nu?


Måndag

2012-01-17

Har inte haft någon bra dag idag, alls. Morgonen började med en dröm om mamma och sedan gick det bara nedför. Hon hade varit bortfest eller något, jättelänge, så när vi sågs igen i drömmen fick hon världens längsta kram. En lång men sådär försiktig kram, i slutet var hon så skör så man kunde inte krama henne hårt utan att hon fick ont. Man kan tycka att det är fint att drömma en sån dröm. Det är det också, fram tills man vaknar. Kändes nästan som om hon gått och dött en gång till. Kvällen/natten har varit rolig iallafall. Efter denna dåliga dag tog min man med mig ut och bjöd mig på middag för att muntra upp, sedan våldgästade vi familjen henkeleine fram tills nu.. Satt och snackade skit och tittade på Jerry Springer. Vi skrämde livet ur madde också, det var roligt, haha. Nu är det iallafall läggdags, nattinatt.


söndagen den 15 januari

2012-01-15
Och så är denna lugna helg över. Igår jobbade jag och mr H på en familjeväns 40 års fest, haha den generationen festar precis lika hårt som oss, om inte värre. Man förändras kanske aldrig? Kul var det iallafall, serverade champagne och bartendrade lite. Var även på möte om det andra jobbet vilket gick väldigt bra, men nu får vi se hur det blir med det, om jag passar. :)

Förresten, igår var det den 14e vilket betyder att jag och hjärtis har varit tillsammans i 23 månader. Visst är det lite mobbat att räkna tiden så där men fattar ni att vi började träffas bara några månader efter att han fyllt 18, svårt att tänka att vi nu alldeles snart varit tillsammans i två långa (jag tycker de ha varit korta!) år.

fuck yeah it is friday

2012-01-13
Det blir en lugn kväll ikväll, hade tänkt pyssla lite hemma och hänga på gymmet typ. För det första har jag ju mina nyårslöften som still is going strong, sen så ska jag jobba imorgon och på ett möte om ett annat jobb, inge vidare smart att vara seg i huvudet då. :)


01:31

2012-01-13

Hej hej, ligger i sängen och jäser medan grisen är och duschar. Har åkt land och rike idag men ändå inte lyckats göra något egentligt vettigt. Fixade massa ärenden åt mig i globen, sen åkte vi och åt middag hos hans mamma, världens bästa svärmor :)))) och nyss kom vi hem från lite kvällshäng med yousef, satt och snackade nattblaj på donken. Jaja, nu ska vi typ kolla film eller sova, nattinatt hur som helst!


11 januari

2012-01-12
Godnatt, vila i frid. Du lämnar en stor släkt bakom dig, tack för allt.
Hälsa mamma från mig där uppe i himlen.

dör

2012-01-10
Några dagar utan bus och nu säger till och med min pappa att jag är spökligt blek.. Vägrar solarium, men hallå, finns det inget annat sätt en det eller bus att bli brun på? Vad hette de där barbie-pillerna? ööööööö.

tisdagen den 10 januari

2012-01-10
Så trött! Har fått någon ny vana att jag måste sova typ 12 timmar varje natt och nu var jag tvungen att gå upp "jättetidigt" så är astrött.. I need my beauty sleep. Jaja, nu ska jag iväg med min hårboll till hundfrisören, sedan posta iväg lite paket och till sist gymma. Ikväll blir det tjejmys hemma hos Freja eftersom jag ska köra de till arlanda imorgon bitti, lyxbullarna drar iväg till thailand i fyra månader!

söndagen den 8 januari

2012-01-08

spring på stan med tjejligan

2012-01-08

myskväll

2012-01-07

Champagne och snacks från euroshopper, livet på en pinne!

 


love has left your eyes

2012-01-07
Myst med hjärtis hela morgonen men droppade honom precis i årstaberg. Ikväll blir det bye bye-middag hemma hos Freja, hon sticker ju till thailand i fyra månader så ikväll ska vi alla tjejer umgås lite. Fram tills dess har jag en massa annat att göra så det är väl bara att sätta igång antar jag..

trubbel

2012-01-05
Alltså tjejer hur förvarar ni era handväskor? Jag har en miljon stycken som har fått bo tillsammans med lite kläder i garderoben men jag inser nu att det inte funkar. Så nu ligger alla utspridda på golvet utan någon stans att ta vägen. Pappa säger att jag ska sälja av lite på ebay, har ni hört något värre..


intoxicated with madness, in love with my sadness

2012-01-05
Skulle ha städat, möblerat om och sytt hela dagen idag, men ingenting har hänt.. Blev mongotrött när jag kom hem så har istället legat i sängen, nyduchad i morgonrock och med ansiktsmask, och tittat klart på hela satc säsong 4. Nu är jag iallafall superinspo och tänkte ta tag i allt nu istället.


onsdagen den 4 januari

2012-01-05
Har förflyttat mig hem till grisen nu efter några dagar hos mig. Igår var vi hemma hos Freja och lekte, spelade sällskapsspel och kedjerökte, en underskattad sysselsättning. Har börjat hänga på gymmet också de senaste dagarna så nu har jag träningsvärk i benen, kommer förmodligen vakna med en rejäl i magen imorgon också. Precis som de ska vara alltså, så grattis till mig, detta firar vi med fettomys ikväll hihi. Aja livet är för kort för att vara tråkig, puss och godnatt!

tolvslaget 2011/2012

2012-01-03


Nyår firades med min älskling och vänner i Väsby. Mycket skratt och stoj, som vanligt. Vid tolvslaget skjöt vi raketer och kramades, sedan våldgästade vi en av grannarnas fester haha.

tvåtusentolv

2012-01-02
Gott nytt år! Nytt år, ny start, en ny början. Det känns väldigt bra att lämna det här året bakom mig. Trots att jag hela tiden haft min fina kille och underbara vänner, gjort roliga resor och haft ett rätt händelserikt år, så har 2011 till störst del varit otroligt jobbigt. Jag är glad att året är slut och att det nu finns en chans att typ starta om på nytt.

Mitt första nyårslöfte för 2012 är att sluta bli fullast på varenda fest. Jag har tröttnat på blackouts och baksmälla, i år ska jag vara snäll mot min kropp och mina hjärnceller.
Mitt andra nyårslöfte är att gå tillbaka till gymmet och sluta äta så jävla mycket skit!!
Mitt tredje och sista nyårslöfte hör egentligen ihop med de andra två; År tjugohundratolv ska bli mitt år. I år ska jag ta hand om mig själv och må bra 99% av tiden. Jag ska alltid minnas att ta min egen lycka och hälsa i första hand. Lurad, skadad, sårad, det ska inte ske mer. Jag nådde botten fem hundra gånger förra året, det ska inte hända i år.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus