Tycker ni om mina nya fina hörlurar då? :))

2012-05-31


beamer benz or bentley

2012-05-31

godmorgoooooon

2012-05-31


Onsdagen den 30 maj

2012-05-30
Jaaa okej, lite seg uppdate de senaste dagarna. Lördags: Vi alla samlades i tanto och åt mat, drack, skrattade och dansade. Sen vill jag nog inte tänka mer på den kvällen hehe.. Söndag: Låg hemma hos hjärtis och tog det lugnt, Max kom och sa hej på kvällen och hängde med oss. Måndag: Min födelsedag! Fick frukost på sängen av hjärtis sen åkte jag hem, åt middag, umgicks och fick presenter av min familj. Tisdag: Jag och H tog bussen upp till landet, tog fyra timmar och fy jag vill aldrig åka buss igen. Besiktade bilen och körde hem till Stockholm igen samma dag. Det var då igår :) Får se vad som händer todaaaaay

Fredag, älskade fredag

2012-05-25

Freja är äntligen hemma från thailand, vi hängde hela dagen i stan i sällskap av Frida och Nellie, sen Sophia och Hampus, och till sist hamnade vi hela gänget i Tanto, pratade skit drack vin och planerade morgondagen. Älskade sommar! Emma och Kevin cyklade till och med tandem, är det inte sommar då? Imorgon från kl 17 firar vi frejas hemkomst och min födelsedag i Tanto. Välkomna!
Sitter på pendeln påväg till väsby där min pojkvän och hans vänner sitter och dricker öl på nån uteservering, ännu mer sommar. Puss!

 


Sommar o sol

2012-05-25

Vilket väder! Jag, freja, frida och henes bebbe nellie sitter och lunchar på kvarnen där även ted jobbar. Aaaah så skönt!


kvällsmys

2012-05-24
Jag fyller ju år på måndag, och den som vill får gärna ge mig en helt ny fantastisk garderob i födelsedagspresent.


torsdagen den 24 maj

2012-05-24
Alltså jag är heeeeeeeeelt sluuuuuuuuut. Vi skulle väl egentligen bara mysa och snicksnacka en snabbis igår kväll, men tiden går ju så fort när man har kul.. så det blev fyllekäk på donken, nattpromenad hem och hela paketet. Sov på Sofias soffa i Solberga och hela dagen idag har vi bara legat framör tvn, med persiennerna nerdragna, sovit och ätit toast. Jaja. Nu ligger jag hemma och myser med min bebis vovve i sängen, kan lika gärna fortsätta slappa hela dagen. :)

Sommarlek

2012-05-23

Sitter på kajen i liljeholmen och dricker fanta & rose. Sommar! Vad gör ni?


Tips från coachen lixom

2012-05-23
Dagens huskur! Den är så bra, min favorit asprinmasken men med en rejäl boost av c-vitamin.
Köp hem: Aspirintabletter (apoteket), askorbinsyra (Ica), turkisk yoghurt och flytande honung.

Ta en hel karta aspirintabletter och blanda med 2-3 droppar kokat vatten, bara så att tabletterna lixom löses upp och blir pulver. Häll sedan i 2 tsk honung och lite yoghurt så att det blir en fin ansiktsmasks-kräm. Ju mer yoghurt, desto mer "utspädd". Ställ in den i kylen och låt den vila lite, typ en timme eller så.

Askobinsyran är det som ger c-vitaminboosten och det är prat om att c-vitamin förstörs med tiden när det kommer i kontakt med vatten osv. Så antingen häller du i 2-3 msk askobinsyra i krämen i samma veva som allt annat, eller så blandar du i lite precis innan du ska använda krämen.

Krämens hållbarhet med askobinsyra i blir typ 10 dagar (frågan är bara hur effektiv c-vitaminen är den sista tiden) och utan finns inget speciellt datum, det är ju som en vanlig aspirinmask då.

Ha på masken så länge du pallar, cirkus en timme, skrubba av som en peeling med hett vatten men avsluta med kallt, och smörj sedan in dig i något neutralt som typ mandelolja eller om du har någon annan bra olja eller serum. Njuuuuuut!

live fast die young bad girls do it well

2012-05-22

Tisdagen den 22 maj

2012-05-22
Shues! Kom nyss hem från en fika med ebba på gullmarsplan. Cyklade dit, och hallå, vad gör alla cyklister åt sina rumpor? Det är fan inte skönt att sitta på en sadel efter ett tag. Aja. Är sjukt trött och imorgon jobbar jag inne på kosmetikavdelningen på h&m på drottninggatan, så ni kan ju ta & komma in och säga hej tycker jag. För övrigt ska jag ta och dra ihop ett par tishor och oversize-linnen med skallen på igen, så ni som vill ha kan ju ta och hojta till. Kommer bilder imorn. Ajaja, ska ta och varva ner så säger godnatt nu, över & ut.

texts from last night

2012-05-22
Sitter i väsby och husse sover som en stock. Så jävla trist!! Roar mig med "texts from last night"


Måndagen den 21 maj

2012-05-21
Denna dagen har då bestått av lite jobb hemifrån och sedan städning, tvättning och annat tjaffs. Sitter och torkar en tröja med hårfönen nu (många tjejer som gör så?) och ska dra ut sen. Poss haj!

20 maj

2012-05-20
Vilket jävla hurtbullemongo jag har blivit. Kom hem, tog det lugnt i två sekunder, sen upp på cykeln och cyklade heeeeela vägen till sköndal för att träffa ebba. Sen heeela vägen tillbaka. Kom precis hem och nu är det fan läggdags för mig. Natti!

Söndag

2012-05-20

Helgen är över och jepp jag lever fortfarande. Har hängt i väsby och det har varit tre asbra dagar av sol skratt mat öl och massa annat tillsammans med min pojkvän och hans vänner. Sitter iaf på tåget påväg tbx till söderort nu :)


Baaaaaah

2012-05-19


Sommar!

2012-05-18
Alltså åh den här sommaren ska bli så jävla kul! Jag har hundraelva planer bara i juni lixom. Om en vecka åker jag och Husseini till landet och hämtar hem min bil + besiktar den, sen bilar vi hem till stockholm igen samma kväll. Sen bara några dagar senare fyller Kristin i Oslo år, jag och tjejerna har snackat om att resa dit och nu när bilen är fixad kan det ju bli verklighet. Roadtrip! En vecka efter det tar hjärtat äntligen studenten så då blir det drag, och en vecka efter det är det Hultsfredsfestivalen som jag och Ted mfl är skittaggade på att resa ned till. Roadtrip då med :) Sen minimidsommar med tjejerna i Norrtälje och sen veckan efter det åker jag och mr H iväg utamlands igen!! Okej resan utomlands är väl det enda som verkligen är spikat, resten är väl en pengafråga egentligen men aaaaaah.


Efterblivet tisdfördriv

2012-05-18
1. Hur gammal är du om fem år? 23
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Min klass.
3. Hur lång är du? 171 cm.
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Ööööh. tänktänktänk. Jag ser så otroligt sällan på film och tv. Tror jag såg Hunger Games på påsklovet.
5. Vem ringde du senast? Ebba Gyberg.
6. Vem ringde dig senast? Densamma. Haha
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Mjo" från Petter
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms så helt jävla glasklart.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda, även om de aldrig heller var gifta. Man skulle väl snarare säga att de är separerade.
10. När såg du senast din mamma? Alldeles nyss
11. Vilken ögonfärg har du? Blå
12. När vaknade du i dag? Motvilligt vid 06:35
13. Vilken är din favoritjulsång? Stig in lucia
14. Vilken är din favoritplats? Hemma. Duh.
15. Vilken plats föredrar du minst? Oj. Har inte en aning. Kanske humlegården sent på natten, på väg hem. Då känner man sig rätt utsatt och obekväm.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Hjälp, då är jag 27 år. Vill inte ens tänka så långt fram. Men förmodligen är jag lite visare och lite mer säker på vad jag vill göra med livet efter några galna år.
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Ämm.. Mardrömmar och annat läskigt i suppose.
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Senast jag skrattade så jag grät, var ett tag sen, men det var när jag och Nelly läste igenom en otroligt rolig Facebook-konversation och jag kunde på riktigt inte sluta skratta. Ni vet ont-i-magen-skratt. Så jävla nice.
19. Hur stor är din säng? Enough.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan
22. Hur många kuddar har du i sängen? Två ibland tre.
23. Hur många landskap har du bott i? Ett
24. Vilka städer har du bott i? Bara Stockholm
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor
26. Är du social? Jag är ganska tyst bland folk jag inte känner (inte min bästa farhåga) men har inte svårt alls för att vara social bland de jag känner.
27. Vilken är din favoritglass? Ben & Jerry's strawberry cheesecake och cookie dough. Och solero smoothie.
28. Vilken är din favoritefterrätt? En bra crème brulée går inte av för hackor.
29. Tycker du om kinamat? Egentligen inte så jättemycket.
30. Tycker du om kaffe? Om jag gör.
31. Vad dricker du till frukost? Kaffe eller té.
32. Sover du på någon särskild sida? Vaknar oftast på höger.
33. Kan du spela poker? Säkert.
34. Tycker du om att mysa/kela? Nej, för kela är ett av de fulaste ord som finns. Men jag tycker om kramar. Annars är jag lite enstöring av mig. Sällskap är trevligt till en viss gräns, tycker om att vara själv.
35. Är du en beroendemänniska? Ja, aningen kanske.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja, min granne André. Vi är födda samma år dessutom.
37. Vill du ha barn? Ja, jo, kanske kommer jag vilja det längre fram.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, franska och lite tyska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Helikopterambulans!!
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Hahahahavet.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Mat, fika, underkläder och så lite allmänshopping.
42. Äger du dyrbara smycken? Inte alls. Har ett arband för typ 500 spänn men det tror jag fanimej är max.
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Ser ju aldrig på tv...... Men annars, så kanske Simpsons eller HIMYM. Eller jag tycker om halv 8 hos mig. Det är fint.
44. Kan du rulla med tungan? Je ne sais pas.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Vera Bergkvist. Dayyuum.
46. Sover du med gosedjur? I wish, men tyvärr inte.
47. Vad har du för ringsignal? Marimba.
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja, mina systrar har ärvt mycket.
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Mitt mobilskal har ett rött hjärta på sig. Lohol.
50. Flirtar du mycket? Inte avsiktligt.
51. Kan du byta olja på bilen? God no.
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? När jag suttit med pappa i bilen, ja.
53. Vilken var den senaste boken du läste? Skäms över att erkänna detta men det var så länge sedan att jag knappt minns. Jag läste mycket i Thailand, men sedan dess har jag blivit dålig på det. Läser "Branded" för tillfället.
54. Läser du dagstidningen? Bläddrar igenom DN på morgonen.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Jag åker sällan bil, och då dansar jag inte särskilt mycket heller.
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Har på Lugna Favoriter just nu faktiskt
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Matteskit. Potentiella funktioner eller vad det nu heter. Sjukt jävla skittråkigt.
59. När var du i kyrkan senast? I Johannes kyrka på påskavslutningen.
60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Lisa!!!!!!!! (Tack vare henne hade jag färdigheter som tog mig in i c-gruppen trots att jag bara läst franska i 2 hela år sammanlagt)
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Öh. Kanske några nätter. I somamr blir det dock 5-6 nätter på Peace & Love.
62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?Aaaöölhlhlh. Macke spelade in en liten understämma åt mig som jag kan öva på. Det var väldigt snällt gjort. Haha hehe hihi hoho höhö.
63. Vad lyssnar du på just nu? Hör lite skratt från Seinfeld på nevervåningen.
64. Har du varit med i tidningen? Ja, jag skriver ju faktiskt krönikor för en tidning.
65. Vad är det konstigaste du ätit? Vet inte. En gång åt jag ett löv.
66. Vem såg dig naken senast? Säkert någon kompis jag gymmat med.
67. Vad är det för färg på din tandborste? Blå och viiiiit.
68. Hur imponerar man på dig? Jag har en tendens att bli imponerad av folk som är smarta. Alltså inte smarta som i att de kan alla USA's stater i alfabetisk ordning, utan liksom kloka och streetsmarta. Sen tror jag att jag automatiskt skulle bli kär i en kille om han sa att han gick på Harvard. I like 'em nerds.
69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? Ingen. Som sagt, jag pratar sällan i telefon och jag gillar att vara själv med mina känslor. Men om det är något som gäller någon annan, ringer jag oftast personen i fråga.
70. Har du någon piercing? Ett i vardera öra.
71. Din största vinst? Äääh. Att jag är tillfrisknad anorektiker och har fått en helt ny bild av livet som gör att jag klarar mer psykiska påfrestningar än många andra. Eller vad vet jag.
72. Civilstånd? Singel
73. Vilka hemsidor besöker du dagligen? Facebook, instagram (om det räknas), 9gag.
74. Är du fåfäng? Inte särskilt. Önskar nästan jag brydde mig om mitt utseende mer än jag gör. Då skulle jag säkert vara lite snygg, men orkar liksom inte.
75. Ångrar du någonting du gjort? Oooooja.
76. Hur gammal är din pappa? 52
77. Vilket är ditt drömjobb? Något coolt som är kul och som inte gör mig stressad.
78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? Alltså, egentligen inte just nu. Jag vill gärna ha sommarlov, men det får jag ju faktiskt snart.
79. Vad har du haft för husdjur? 11 katter, 2 kaniner, 1 hund.
80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? Men åh jag vet inte.
81. Svär du ofta? Ganska ja.
82. Sverige när det är som bäst? Försommar.
83. Kan du åka slalom? Jadååå
84. Vad har du ätit i dag? Jag åt laktosfri yoghurt och flingor till frukost. Skollunch till lunch. Delade både saturnusbulle och godis med Ebba efter skolan. Grillat kött och sallad till middag.
85. Vad har du för utbildning? Samhällsvetenskap på l'école francaise.
86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Hjärnan. Hehe.
87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Hela kroppen faktiskt. Men inte klagar jag för det.
88. Vilken är din bästa egenskap? Jag läser av människor rätt bra. Jag fattar så ofta när folk ljuger, sen spelar jag med och det är jätteroligt.
89. Vilken är din sämsta egenskap? Gör sällan något med måtta. Pressar mig själv alltid lite för långt.
90. Nämn två historiska personer som intresserar dig? Men jag orkar inte täänkaaa så mcyket nu.
91. Saknar du något? Nja. Har det så behagligt i skrivande stund att jag för tillfället faktiskt inte gör det.
92. Är det viktigt att fira födelsedagar? Ja det tycker jag.
93. Vad gör dig ledsen? Massor av saker.
94. Vad gör dig glad? När saker och ting är under kontroll
95. Har du varit gift eller förlovad? Näääääää!!!!
96. Vad ska du göra i helgen? Middag och häng med ett helt gäng bra människor och sånt där kul.
97. Vad är det knasigaste du gjort? Ja ni vet jag är så knasig att jag inte ens kan räkna på fingrarna på hur mycket knasigt jag gör. lol
98. Vad har du för laster? Special K och kaffe.
99. Vem är din förebild? Kan inte komma på någon jag vill bli som. Inte direkt. Men det finns många som inspirerar mig.
100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor?
1. Hur gammal är du om fem år? 26. Ålderskris snart!
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? har varit ensam större delen av dagen,
3. Hur lång är du? 167
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Tinker tailor soltier spy, bra faktiskt och inte alls seg!
5. Vem ringde du senast? Min pojkvän tror jag
6. Vem ringde dig senast? Samma som ovan. :)
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "åååh den leken är jag bäst på :) jag är med :) mihihihi <3" från min vän Ted
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms helst klart, känns typ enklare.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda kallar man det kanske. De var gifta men nu är ju pappa änkling.
10. När såg du senast din mamma? Den 12 februari, 2006.
11. Vilken ögonfärg har du? Blågröna
12. När vaknade du i dag? Runt 9-10.
13. Vilken är din favoritjulsång? eeeeeh.
14. Vilken är din favoritplats? Hemma. Eller överallt, roligast är ju att vara på vift.
15. Vilken plats föredrar du minst? Hmmmmm.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Då är jag fan 31! Har utbiltat mig och tjänat storkovan, är gravid eller har en baby och ett fint liv helt enkelt :)
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Alltså monstret under sängen skrämmer mig faktiskt fortfarande haha.
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Roliga katt-klipp på internet....
19. Hur stor är din säng? När jag flyttade hem igen fick jag en ynka 90! eller kanske 100
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar mac såklart hallå
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med! Blir förkyld annars hihi.
22. Hur många kuddar har du i sängen? Två
23. Hur många landskap har du bott i? Ett
24. Vilka städer har du bott i? Stockholm
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor
26. Är du social? Jaaaara
27. Vilken är din favoritglass? Choklad
28. Vilken är din favoritefterrätt? Venee
29. Tycker du om kinamat? Jaaaa
30. Tycker du om kaffe? Jaaaa
31. Vad dricker du till frukost? Allt möjligt. Oboy, juice, vatten, te, kaffe, ibland cola :))
32. Sover du på någon särskild sida? Nä
33. Kan du spela poker? Haha nepp!
34. Tycker du om att mysa/kela? Jaaaaaa
35. Är du en beroendemänniska? Jaaaa
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nä (28 maj)
37. Vill du ha barn? Ja såklart. En prinsessa och två söner - ett busfrö och en nörd!
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska?
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja en gång, när min pojkväns knä gick ur led.
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Alltså jag vet att man ska älska havet men jag kommer säga både och!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Helst kläder men allt verkar jämt gå till cigg, mat och öl?
42. Äger du dyrbara smycken? Mjo
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Hatälskar varenda program typ
44. Kan du rulla med tungan? ja?
45. Vem är den roligaste människan du känner? typ min pojkvän. Ted e också rätt kul. och mina tjejer såklart haha. de flesta.
46. Sover du med gosedjur? Nej men jag va helt galen i min mjukis-familj allt för länge...
47. Vad har du för ringsignal? Nån Deadmau5
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Jo det finaste tror jag finns kvar
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? En burk fylld med 0453094 olika knappar.
50. Flirtar du mycket? Neje
51. Kan du byta olja på bilen? Neje
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej, konstigt nog
53. Vilken var den senaste boken du läste? Eeeeeee
54. Läser du dagstidningen? Bläddrar igenom sånt som skräpar hemma, typ Söderort
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Nja men sjunger mkt opera!
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Vet inte? Lyssnar aldrig på radio
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Inköpslista när jag skulle handla middag
59. När var du i kyrkan senast? Begravning i vintras
60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Hahaha..
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Öh, tältade på gotland för några år sen i en hel vecka.
62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Husse överraskade med myskväll för ett tag sen :)
63. Vad lyssnar du på just nu? Spotify.
64. Har du varit med i tidningen? Typ när jag var liten
65. Vad är det konstigaste du ätit? Åt sniglar på bistro berns en sommarkväll/natt när vi var ute på krogen men blev fyllehungriga haha
66. Vem såg dig naken senast? Min pojkväääään hihiiii
67. Vad är det för färg på din tandborste? Har tre st :) en Blå & vit, en blå &röd och en rosa
68. Hur imponerar man på dig? Man är smart och kan saker som inte jag kan, typ.
69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? Min pojkvän (om det inte är hans fel!) annars typ ebba.
71. Din största vinst? tog körkortet tillslut hahaha
72. Civilstånd? Upptagen
73. Vilka hemsidor besöker du dagligen? Facebook och typ liiiite bloggar,
74. Är du fåfäng? Ganska
75. Ångrar du någonting du gjort? Jadå
76. Hur gammal är din pappa? 46? 47?
77. Vilket är ditt drömjobb? Nånting kreativt.
78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? Huuuur mkt som helst
79. Vad har du haft för husdjur? 1 katt, 1 hund, 2 sköldpaddor, 36482 fiskar, 3 kaniner .. tror det var allt?
80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? Öh
81. Svär du ofta? Japps
82. Sverige när det är som bäst? Sommar
83. Kan du åka slalom? Jara
84. Vad har du ätit i dag? En macka & cola, sen spagetthi & bacon.
85. Vad har du för utbildning? Bild & form hur seriöst det nu låter.
86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Jag är nog njd med hela mig faktiskt.
87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Rumpan kanske. lite platt?
88. Vilken är din bästa egenskap? jag har många bra!
89. Vilken är din sämsta egenskap? Jag är rätt blåögd/naiv. Tror för bra om folk :)
90. Nämn två historiska personer som intresserar dig? Öh
91. Saknar du något? Min mamma
92. Är det viktigt att fira födelsedagar? Jaaa oh jag fyller år om 10 dagar!!
93. Vad gör dig ledsen? Massa
94. Vad gör dig glad? Att göra saker, tråkigt att ha tråkigt.
95. Har du varit gift eller förlovad? Hahaha var förlovad när jag var 14 men det tycker jag inte räknas.
96. Vad ska du göra i helgen? Ikväll ska jag dricka öl med husse & emmy och imorgon ska jag nog göra detsamma fast med emma & ted.
97. Vad är det knasigaste du gjort? Aaaaaah så mkt
98. Vad har du för laster? Cola och mackor, ett beroende.
99. Vem är din förebild? Mamma
100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Borde börja fixa mig oooh, ska dra om en timme typ.

fredagen den 18 maj

2012-05-18
Godmorgon :) Var helt slut igår kväll och sov som ett litet barn hela natten, så imorse var jag piggare än någonsin. Tog cykeln in till gymmet och det var ju asnice på vägen dit men haha hemvägen.. fy fan vad jobbigt! Nu är jag iallafall hemma, har precis duschat och ska väl typ laga någon lunch. Ciaaaaooo

hahaha.. katter går ej att lita på

2012-05-18

Nä, nu är det dags för mig att sova tror jag. Natti!

gaaaaah

2012-05-16

onsdag?

2012-05-16
Godmorgon! Alltså åh full rulle som alltid, var hemma typ tre inatt men vaknade rätt tidigt imorse ändå. Har varit på soptippen här i årsta och slängt sopsäckar fyllda med gamla kläder, storhandlat och sedan gymmat aset av mig. Nu ska jag sätta mig och typ göra lite hemmajobb innan jag ska rulla hem till emma i fagersjö.. puss!

tisdagen den 15 maj, svårt att sitta still

2012-05-15

respect her like your mother.

2012-05-14

Tro hopp kontanter

2012-05-14

En dag fylld av ärenden. Har precis plockat fram alla sommarkläder och packat ned vinterjackorna, äntligen! och nu är det dag att laga middag, ska röra ihop en wok eller något. Puss!


 


!

2012-05-14

Bring your ass back home!

2012-05-09
Har precis suttit och skypat i en timme med mitt resmongo freja som häckat i thailand i snart fyra månader, koooom heeeeem! Saknar dig så jävla mongomycket, det här är inte okej! Stockholm är sig inte likt utan min Freja.


mind your manners

2012-05-09

Ueeee

2012-05-09

Sista lektionen avklarad nu! Så nu sitter jag här med intyget i handen, skit skönt. Annars då? Efter bilprovningen åkte jag till polisen i västberga och hämtade upp lillebrors fd. stulna moppe.. Totalkvaddad. Och nu efter skolan drog jag och tog en öl med ebba och hennes vänner, himla treeeevligt. Och nu ligger jag i min sköna säng, och det är dags för dagens höjdpunkt haha: sova!

 


Mycket mer action än såhär blir det inte

2012-05-08

Sitter på bilprovningen i högdalen och väntar på att få besiktia bilen.. Hur lång tid tills det är min tur? En timme. Yippie.

 


LÖRDAG

2012-05-05
Det är lördag, det är fint väder, jag jobbar inte och livet känns så himla braaaaa! Har nyss legat och pratat i telefon med hjärtat Ted, vi försökte kartlägga kvällen lite men kom ingen vart direkt, såklart, haha.. Aja det här blir nog bra, POOOOSSSS!


like some love some trust none

2012-05-03
Hallåååååå. Kom nyss hem från jobb följt av liten eftermiddagsfika i Gamla stan. Skulle egentligen dragit ut igen med emma, ted och sophia nu men jag är alldeles för seg.. Eller egentligen inte alls, men jag behöver lägga lite tid här hemma. Ska städa, försöka tvätta, fixa iordning min garderob och bla bla bla. Känns till exempel som om det är dags att rensa bort vinterkläderna nu?


Min brutta, det blev skitsnack lver lite kaffe och ciggis

2012-05-02

 

 


:*

2012-05-02

För några dagar sedan överraskade minfina kille med myskväll, fick en present helt utan anledning också, jättefiiiiin :)))


Haloha

2012-05-02

Aaa jag lever! Jobbat som en åsna, valborg var kul, lekte med vänner i båda sköndal och solberga innan det blev dags att dra hem till väsby. Sov 173836 timmar dagen efter, helt slut, har knappt någon koll på dagarna längre haha. Står på gullmars och väntr på ebbsis nu, får se vad vi hittar på för kul ikväll :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus