onsdagen den 30 november

2011-11-30
Idag mår jag bra! Inte fysiskt kanske eftersom jag håller på att bli förkyld, men i huvudet är det frid och fröjd för första gången på kanske väldigt länge. Det bästa är iallafall att imorgon är det sista dagen på höstens utförsäljning, vilket betyder att jag snart har min första helg på typ två veckor, ska bli otroligt skönt att bara få sova ut en dag och inte göra ett smack.

12 februari

2011-11-28

Försöker inte tänka på lilla mamma så mycket, iallafall inte så djupt, men den senaste tiden har det blivit mycket prat om vad som hände och hur, från olika håll, och igår fick jag se den här.. Jag saknar dig jättemycket.

x

2011-11-26
Och så lite jobbigt liv såhär på kvällskvisten också så klart. Att lite sömn efter två tunga dygn behövs är iallafall tydligt, har snart inga krafter kvar alls. Är så trött att huvudet kokar och det känns som om jag har feber, men alla jag frågar säger att jag som vanligt är iskall..

-

2011-11-26

lördagen den 26 november

2011-11-26
Helt. Död. Började jobba kl 7 igår morse och var sedan inte hemma förrän kl 21, snabbt in i duschen och sedan in till stan för att möta upp bebbe och lite vänner en snabbis. Sedan hem igen för att kunna hinna få lite sömn, jobbade ju idag med.. det dumma var att jag först drack kaffe innan jag stack ut för att palla och sedan sömntabletter på vägen hem för att varva ned. Men det var nog ingen bra kombo för kroppen skakade och hjärtat klappade, ögonen kunde inte riktigt bestämma sig för om de skulle vara öppna eller stängda. Sedan vann nog kaffet kampen för jag lyckades inte somna förrän runt 5.. och så upp nu imorse igen. Nu är jag iallafall hemma, ska ladda ned en film och försöka få lite ro..

Fina underbara

2011-11-23


så att det ändå inte fanns något vettigt kvar att behålla.

2011-11-20

111119

2011-11-20
Vi åkte in till Karolinska kring 9 igår kväll och vid 11-tiden föddes världens finaste och minsta lilla tjej! Det var så häftigt, äntligen kom bebben som vi väntat i huuuundra år på, jag var så uppspelt att jag skakade konstant haha.. Grattis familjen Aldujaili och grattis min älskade pojkvän som nu har blivit storebror ännu en gång.


bebbe påväg!

2011-11-19

Sitter hemma hos älskling nu, på helspänn, hans bonusmamma är höggravid och nu verkar det som om lilla bebisen är påväg! :) sååå kul!


Gårdagen

2011-11-19

Klockan är 6 och jag mår fortfarande skit sen gårdagen haha, fy fan. Freja kom till mitt jobb innan jag slutade, sedan gick vi och satte oss på crockodilo i skanstull och delade på en vin medan vi väntade på de andra. Sophia fyller 21 i helgen så vi var 10 pers som hade planerat en överraskningsmiddag ute åt henne. När alla väl var där åt vi, skrattade och hade det bra, När vi sedan blivit lagom runda om fötterna rullade vi vidare ut.. Jag minns inte så mycket av slutet men tydligen blev hela flocken utkastade hahaha. Grattis igen älskade S, och tack alla fina pinglor för kvällen!

 


asprinmask

2011-11-16
Jag har har alltid hållt på med huskurer, alltså att röra ihop röror till hud och hår, mest ansiktsmasker. Jag tycker att jag kan riktigt bra "recept" nu, tyvärr är alla i min omgivning för fega för att testa haha så jag vet inte om jag inbillar mig. Jag handlade ju lite tidigare idag och nu har jag hittat världens bästa ansiktsmaskpeeling-grunkis!! Mitt fejs är lent och skiner som aldrig förr.

Allt som behövs är 4-6 st Aspirin och pyttelite hett vatten att lösa upp det i, så att det blir som en deg, sedan lite hudkräm eller typ turkisk yoghurt att blanda ut det med. Kleta på i ansiktet och låt det sitta i en timme. När du sedan ska skölja ut det så badda först med lite vatten och "peela" ansiktet med krämen. Voila! Såååå braaa!

en kväll någon gång

2011-11-16

16 november

2011-11-16
Första gången jag är hemma i min egen säng sen i måndags nu, ganska helt ok. Sov sjukt dåligt inatt så idag har jag varit hur seg som helst hela dagen. Det känns som om jag är på väg att bli sjuk i hela kroppen också, så jag gick förbi apoteket på vägen hem och packade våskan full med oljor och piller. Apotek och typ hälsokoster är faktiskt roligare än skoaffärer! Aja, ska återuppliva mig själv nu, får väl se hur det går.

Dag 5

2011-11-14

Har suttit framför tvn sen jag kom innan för dörren, ätit hemköpt carbornara (lär mig aldrig att pasta från pizzeria alltid är katastrof) och bara varit död. Har tänkt på dagens punkt och kan faktiskt (vadå faktiskt?) inte komma på något att säga till något av mina föredetta pojkvänner. Alla har de haft någon typ av sjukdom i huvudet haha.. Nej men allt som ska ha sagts har nog sagts, och jag har inte haft någon annan än min H på två år nu så jag vet faktiskt inte om någon innan honom riktigt räknas, om man jämför då med vad jag har nu. :)))


måndagen den 14 november

2011-11-14
Godmorgon. Vaknade för 45 minuter sedan, ska strax börja röra mig mot jobbet men har några minuter kvar.. Måndag idag, men skönt att jag har ett rätt slappt jobb denna månad, idag tänkte jag gå dit i mjukisar. Idag är det dag 5 på listan, då är det dags för "things you want to say to an ex." Ska tänka lite på den under dagen, så kommer jag tillbaks ikväll haha... ciaaao så länge

Sönagen den 13 november 20:49

2011-11-13
Nummer 4 på listan: "Bullet you whole day"

12:00. Vaknade och skickade ett grattis på fars dag-sms till bästa pappa.
12:30. Gick upp med pärtan och lagade den vanliga frukosten; ägg, te och typ arabbröd
12:45. Tog en morgoncigg på balkongen och däckade sen i soffan framför "Kardashians"
14:00. Vi båda blev uttråkade och började bitcha, bestämde oss sedan för att hitta på något.
15:00. Åt lunch på pizzeria Drop in, lasagne och kebab.
16:00. Började åka hem till mig men stannade till hos hans mamma på vägen, fikade och pratade blaj.
19:00. Kom hem, gav pappa två dosor granit portion i fars dag-present.
19:30. Skrapade någon trisslott och åt microvärmd middag.
21:00. Nu. Ligger i sängen med korven och mario, jag ska strax hoppa in i duschen och sedan blir det söndagsmys!

Vilken enkelt ämne det blev idag. Puss och godnatt!

Lördag

2011-11-12

Och så är det redan lördag kväll. Känns det som iallafall, klockan är bara strax efter 5 men det är redan bläcksvart ute. Igår hamnade jag på sweden hof med david och några andra, sedan en snabbis på scandic hotel innan det var dags att gå hem. Ikväll ska jag nog till kista med bebbe, biokväll. :)

Dags för nummer tre på listan också; a book you love.
Pinsamt, men jag kan faktiskt inte komma på en enda. När jag var liten var jag en riktig bokmal faktiskt, lärde mig läsa väldigt tidigt och sedan betade jag av böcker varje kväll innan läggdags. Tyvärr dog det inresset när jag kom upp i tonåren, jättetråkigt och jättekonstigt eftersom vi har en miljon bra böcker hemma.

 


11.11.11

2011-11-11
Fredag! Har jobbat hela veckan med utförsäljning och där emellan har jag varvat med att mysa med björnen, vänta på en bebis (som aldrig kom), kollat på HELA titanic utan att bli uttråkad (typ bara hänt den första gången jag såg den) och massa annat tjaffs. Ikväll kommer jag nog hänga någonstans kring mariatorget med lite vänner, men det blir nog inte förrän seeeent ikväll..

Så har vi det här att beta av på listan också: Dag 2. "Someting I feel strongly about"
Det är nu jag ska vara på skrivhumör och plocka fram en fin text där varenda ord betyder. Tyvärr vågar jag mig inte ens på ett försök att skrapa ihop en text värd att läsa just nu.. Kanske plockar jag fram denna punkt en annan dag, när fingrarna kliar lite.

Dag 1

2011-11-10

Fullt upp som sagt, men nu har jag hittat lite tid så här kommer iallafall nr 1 på listan;
"5 ways to win your heart"


- Få mig att skratta
- Var en gentleman. Som tjej känner man sig uppskattad då, och sedan älskar jag när någon är artig och vet hur man hanterar vett & etikett.
- Var inte förutsägbar, sååååå tråkigt
- Imponera med något som är nytt för mig. Nya saker är intressant, så om du pratar ett annat språk, kommer från en annan bakgrund eller har ett coolt jobb, alltså helt whatever, då kommer du nog ligga på + , haha.
- Var snäll. :)
- Få mig att skratta
- Var en gentleman. Som tjej känner man sig uppskattad då, och sedan älskar jag när någon är artig och vet hur man hanterar vett & etikett.
- Var inte förutsägbar, sååååå tråkigt
- Imponera med något som är nytt för mig. Nya saker är intressant, så om du pratar ett annat språk, kommer från en annan bakgrund eller har ett coolt jobb, alltså helt whatever, då kommer du nog ligga på + , haha.
- Var snäll. :)

30 day challange

2011-11-06
Den kommande månaden kommer nog att bli rätt seg här, så drar igång denna istället.


17:20

2011-11-06
Just nu har jag en sådan huudvärk så jag inte vet var jag ska ta vägen. Har legat framför datorn och tittat på Kardashians hela dagen, säkert därför, men nu känns det iallafall som om huvudet ska sprängas. Ingen alvedon finns det hemma heller, så jag testade att kleta sådan där zon-kräm i pannan.. tror inte det kommer att hjälpa.. Saknar min hubby också, han lämnade landet igår och kommer inte hem förrän imorgon :( aaaah jaja nu ska jag gå och hugga huvudet av mg själv,

05:09

2011-11-06
.. Och så är jag hemma igen! Tog en runda på stan med Freja och Anne + hennes vänner, så kul. Som vanligt går hjärnan i 180 under nattetid och ikväll kom jag på att mina älskade södermalmare är fan inte bättre än grabbarna på sture med backslick. De är snarare värre, för de smyger, smygbrats! Av alla de som bor/lever/rör sig kring sofo så verkar de flesta vara ganska "jag bryr mig inte", kreativa och softa. Skenet bedrar, så fort det är helg och lite liv kring svampen vaknar en slags hybris och de förvandlas till något värre än grabbarna i röda byxor. Såååå deppigt att ha kommit till insikt med detta..

yes i was burned but i call it a lesson learned

2011-11-05
Igår var vi hemma hos en av grisens vänner, umgicks och snackade blaj, det är alltid trevligt där. Vi alla kollade bl.a på Idol, vilket har blivit lite av en tradition... Sjukt svensson och rätt pinsamt att erkänna, tycker coola tjejen i mig, men det är faktiskt kul haha. Har varit effektiv nu på morgonen så nu sitter jag redan hemma i Enskede igen. Ska snart till skogskyrkogården med familjen, ska tända ljus hos mamma och promenera runt lite. Alla borde ha som tradition att åka dit idag även om man inte har någon där, för det är verkligen fint med alla tusen levande ljus sådär i skogen.
Kvällens planer verkar bli att hänga med Freja. Drar till hennes jobb vid halv 1 och sedan ut typ.


fredag

2011-11-04
Såååå dålig, jag vet. Ligger i sängen nu bredvid en snarkade gris, känner därför att jag har tid att kasta in ett litet hej jag lever åt er. Fredag idag och allhelgon imorgon, får se vad som händer då..
Oj nu vaknar korven, måste vara tyst, ciaaaaaao!

tisdag? onsdag? torsdag?

2011-11-02
Såååååååå glad, har nu anmält mig till både mönsterkonstruktion och klädsömnad på tillskärarakademin i vår! Känns otroligt skönt att få fullt upp i vår och ha lite mål haha, är så trött på att ta en dag i taget nu. Jag och hjärtis ligger och slappar i soffan nu, mysig morgon idag igen men vi får se vad som sker senare under dagen, för igår gjorde vi inte mycket mer än slappade och hade typ brottningsmatcher..

Godmorgon, kl 13.30

2011-11-01

Finns ingenting mysigare att vakna i en säng med någon man tycker om, när det är dåligt väder ute och man är ledig. Klockan är halv två men det känns som åtta, sitter i soffan fortfarande iklädd mjukis..


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus