fjdklf

2011-07-31
Åh så typiskt mig. Blev sugen på fransk potatissallad(?) så bestämde mig för att laga en. Det är världens godaste bakismat och jag var vrålhungrig så gör typ 4530475 st potatisar. Efter 2 st är jag proppmätt och vill dö för att jag är mätt istället..

söndag 31 juli, 14:06

2011-07-31
Gormorgon! Blev en utgång igår också, fjärde dagen i rad. Jag tackar gudarna att det är söndag idag för jag vill faktiskt kunna ligga hemma och bara slappa ikväll.. Jag, husse, milla, jocke och micke drog till Odenplan där vi drack drinkar och tog shots, på vägen hem stannade vi till i gamla stan för vi fick för oss att bada? Det hände dock aldrig, vilket jag är glad över idag. Jag hade förmodligen varit död nu, fröken sämst i världen på att simma. Nu ska jag städa hade jag tänkt, lär sluta med att jag ligger här i sängen hela dagen men vi får väl se. :)

well nothing makes sense any way

2011-07-30

Pole dancing är underhållande, jag har alltid älskat att titta på det.. Inte på det sättet att jag tänder, det är fascinerande att se på bara. Som den här tjejen, hon kan hålla sig uppe på stången hur länge som helst!

åh världens bästa gamla godingar som jag helt glömt fanns

2011-07-30



lördag 30 juli, 01:15

2011-07-30
Självklart blev det ingen vanlig lugn kväll ikväll. Jag åkte hem till Emma och åt middag med henne, Sophia och Kevin. Efter 4-5 timmar åkte jag hem för att möta upp bebe som var påväg. Eftersom att han var så himla seg gick över till aron och några barndomsvänner. Det slutade med att husseini fick komma dit istället för hem till mig och vi satt där och drack vin och snackade skit fram tills nu. Nu sitter vi hos mig och äter billys och stekt ägg, ska låta maten tysta mun så nu säger jag godnatt. :)

alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy

2011-07-29
Igår hade jag verkligen bestämt mig för att stanna hemma och försöka bli frisk. Hur det gick? Det gick inte alls. Alla drog hem till Emma och var där och dansade, sen bestämde vi oss även för att gå ut. Helt okej, för jag mår faktiskt bättre idag. En utgång skadar aldrig, här har vi bevis för det. Fick även tillbaka mina hemnycklar igår så nu sitter jag hemma och myser. Älskling åkte precis hem och jag ska snart dra till fagersjö igen och leka med Emma och Sophia. Ikväll blir det nog lugnt iaf (haha säger jag nu ja ..)


Ted, Husseini, Sophia, William, Jag, Kevin och Emma. Även Paula var med men hon tog ju bilden..


sittin' on the bus

2011-07-28

img_6681 (MMS)

Aha då var det dags för jobb idag igen då. Kanske inte världens bästa ide för min hals är 100 ggr värre nu. Var ute  och drack öl igår, säkert därför.. Det enda bra med idag är att jag får tillbaka mina nycklar och äntligen får komma hem! Pallar inte skriva något intressantare än detta så bye. :)


kl. 02:47

2011-07-27

img_6483 (MMS)

Åh vilken kväll! Ligger i sängen hos mannen på bilden nu, sjukt uttråkad för han står i duschen så jag tänkte passa på och uppdatera er lite. Idag var vi ute och åt middag, sen åkte vi till Kista och gick på bio. Efteråt tänkte vi åka hem till mig för jag är ensam hemma ett tag nu så det hade ju varit trevligt. Efter 30 minuters biltur (jag bpr på andra sidan stan) så står vi utanför min ytterdörr och jag inser då att jag låst in nycklarna. Så det var bara att hoppa in i bilen igen och åka hela vägen tillbaka plus lite till, för att kunna sova hos honom. Nu är jag hemlös och det enda jag äger är det som finns i min handväska. Husse tycker jag är en "botjävel" :) Egentligen blir jag inte så förvånad, det här är ju en typisk astridgrej? Mysig kväll har det varit iallafall.


monday glory

2011-07-25

img_5382 (MMS)

Jobbar fast jag är döene. Dåligt väder idag också och jag pallar inte frysa så är klädd som om det vore december haha, uggs och päls..


irri irri irri

2011-07-24
Buuu, jag kommer dö! Mina öron kliar, har fått superdålig hörsel, halsen gör ont och jag fryser ena sekunden, svettas den andra. Blir otroligt uttråkad och deppo av att vara sjuk men är för trött för att orka göra något än att bara sitta.. Sitter och stryker mina kläder nu. Med min platttång. Vildare än så blir det inte ikväll, så godnatt.

waste of talent

2011-07-24

söndag 24 juli

2011-07-24
Godmorgon! Kvällen igår var super. Bullmamman emma hade såklart lagat fina middagen som vi åt och sedan blev det myskrök med musik och skitsnack. Idag var mindre bra, jag lyckades bli sjuk under natten så är lika grinig som en treåring just nu.. Imorse åkte jag och hjärtis till liljeholmen och gjorde business och åt pizza, sen plockade vi upp min farfar och körde honom till frihamnen. Nu har jag äntligen landat, har dukat upp en fet kanna te och rachel zoe, så ska ligga i sängen hela dagen och bara dö. Tänker ej bli sjuk! Ciao så länge.

lördag 23 juli

2011-07-23
Ungången blev väl sådär. Personligen har jag alltid velat spränga hela tönt entourage i luften, då kan ni ju tänka att torsdagen var lite trauma. En ning kul kan jag erkänna men mest slemmigt och sunkigt. Vi hann tillochmed lessna och dra hem innan mohombi kom.. Så igår tog jag det bara det lugnt och var bakis. Hängde hemma hos <3 och kollade äckliga videos på internet där folk blev halshuggna och brända hela kvällen. :) Idag ville vi ha kul så vi drog till eriksdals. Första gången på hundra år! Jag och min son (/pojkvän) var där och lekte hela dagen, helt okej, han är ju värsta fisken medan jag är lite mer sämst. Sjunker som en sten och dör om jag får vatten i ögonen.. Nu är vi iaf hemma, ska byta om snabbt och sen rulla mot fagersjö där det blir middag med de andra. Två små pics från i torsdags på mig, piron och paron:


torsdag 21 juli

2011-07-21
Äntligen finns tredje säsongen av RZ project på min dator! Har precis duschat, så ska lägga mig med vovvsis i sängen och beta av några avsnitt innan jag börjar fixa allt inför kvällen. Ska först till fagersjö för att träffa emma och sophia, sen ikväll drar vi in till stan och lyssnar på mohombi. Puss!

Torsdag 21 juli

2011-07-21
Jaha, när man har vaknat såhär tidigt kan man ju ändå ta vara på tiden.. ska rulla till liljeholmen och fixa lite saker, sen ska jag nog dra och lägga mig på stranden och sola eftersom att vädret är så strålande fint. Den svenska sommaren, det finns inget bättre! (sarkasm, det spöregnar ju ...)

Onsdag 20 juli

2011-07-20

img_4934 (MMS)

Imorse var vi så himla uttråkade så vi åkte till globn och impulsköpte en liten bebis tjej. Sen snickrade jag och hjärtis ihop en hemmagjord bur eftersom hon inte hade någonstans att bo. Haha jag dör..


tisdag den 19 juli

2011-07-19
Denna morgon har jag korsat land och rike för att kunna jobba. Först Kicks i värmdö centrum, och sedan farsta. Trots det så var sjukt snabb (racerförare) så hann ta en sväng förbi mamma på skogskyrkogården på vägen hem.. Jaja, det är underbart väder idag så det ska jag ta vara på, Ciao!

puss

2011-07-18

vitt vitt vitt

2011-07-18

Måndag.

2011-07-18
Kan någon komma hit och skjuta mig i huvudet? Fy satan vad dåligt jag mår. Vi hoppade studsmatta igår natt, superkul när man var lite drunki men det blev ju några kraschlandningar. Så nu har jag iallafall konstant lock för öronen och en käke som inte fungerar. Plus att huset ser ut som shit. Och så måste jag gå ut med hunden. Vill nog helst lägga mig och spy.. Måndagmornar är alltid så himla härliga.
Jag skulle visst ha jobbat idag också? Opsi.


wanted

2011-07-17
AHA OCH VEM är den svarthåriga tjejen som går på öppna gator i bagis och skvallar om mig!? Jag har öron över hela stan och hör allt så hallååååå. Hahahaha..

memory lane

2011-07-17
Hittade nyss en miljard bilder från perioden 2006-2008 .. jag dööööööööööööööööör! Jag har ju gått och blivit en tjockis?! Rumpan hänger i knävecken och mag & ryggmusklerna har gått och blivit bilringar och kärlekshandtag, herreguuuuuud. Hur som helst, nu ska jag bara äta upp min pizza och ta bilen till solariumet som ligger tvärs över gatan. (Nej det ska jag inte, men tanken slog mig helst seriöst! haha ååh jag är har blivit så laaaat)

Måndag 17 juli

2011-07-17
Imorse åkte pappa och lillebror iväg till Gotland, så nu är det ff hemma hos mig! Tänka sig att det fortfarande är lika roligt, att jag är 20 och inte 10 år gammal gör ingen skillnad. Så ikväll verkar det hur som helst som om det blir lite grillmys hos mig. Förra året körde vi ju en superfin fest med discokulan upphängd i ett träd, fjädrar, kuddar, filtar och tända ljus överallt, men det kommer nog inte hända i år ..

det är i stureby det händer hallå

2011-07-16

img_2485 (MMS)

-


Saturday night

2011-07-16
Lördag! Kvällens planer är att hänga i Stureby med tjejerna och sedan försöka hinna med en trädgårdsfest här i Enskede. Fast trädgårdsfest känns väl kanske sådär i det här vädret .... Hur som helst så blir det full rullis så för mig kvittar det!

abc 123

2011-07-16
Åh herre min skapare vilken vig kvinna jag är, kalabalik över ett 1 meter högt träd, jag dööör. Gick inte så bra med sova, jag har fastnat framför massa gamla klipp från Freja, mkt roligare! Förresten så är jag sugen på att färga håret svart? Ja, jag vet att jag är sjuk i huvudet och missbrukar hårfärg men det kliar i fingrarna nu..



nattsi!

2011-07-16
Oh my god, fåglarna har börjat kvittra = verkligen dags att gå och lägga sig, om man nu inte är ute och snurrar inne i stan. Vilket jag inte är. Har kollat klart på hela RZ och gjort garnbollar hela kvällen, så jävla röj. Imorgon blir det roligare, om jag nu hinner somna innan jag dör av ångest (hatar att försöka sova såhär tidigt/sent, själv, hemma.) Ciao!

then and now

2011-07-16

måndag den femtonde juli

2011-07-15
Länge sen jag var vaken såhär tidigt. Har suttit i en telefonkonferens nu på morgonen, som inte direkt kändes sådär supernödvändig. Egentligen borde jag hålla mig vaken nu och göra något, vara lite effektiv. Men jag tror nog att jag går och värmer mig hos korven igen .. natti!

torsdag 14 juli

2011-07-14
17 månader med bumbi idag! Jag firade dagen genom att gå på dejt med min familj, haha.
Vi åt sushi och såg den nya harry potter-filmen. Jag har aldrig varit den som dött för hela HP-historien, men guuu va bra filmen var!



welcome to the good life

2011-07-13
Ååååh, idag har jag städat för kung och fosterland tillsammans med puffen. hans familj kommer hem på fredag och då har vi bestämt att lägenheten ska skina och lukta blomma. Så vi har skurat, skrubbat och dammat som galningar hela dagen. Vi avslutade iof allt med både mat och vattenkrig, så nu är det kanske inte lika rent längre.. Hur som helst, jag tänkte bli av med några gamla fina trasor också. Jag har egentligen aldrig använt dom, men de ska bort nu iallafall så jag säljer de till typ en fjärdedel från nypriset: HÄR och HÄR :)

*

2011-07-12
Vi drog till Heron city! Jag har inte varit där på hundra år så vi åkte dit och spelade en massa, hur kul som helst. Jag vann med 10000-0 på lufthockey och flipper men var inte riktigt lika grym på rally eller pistol-spelen.. Nu under kvällen har vi bara legat hemma och kollat på film och tagit det lugnt. Tack för idag, godnatt!

måndag 11 juli

2011-07-11
Snabb arbetsdag idag! Installerade sveriges första Essie-nagellack på inne på Kicks i Ringen och det gick himla bra. Så nu kan ni gå dit om ni vill ha lack i alla möjliga färger, med lustiga namn som puchi muchi guchi och bahama mama. Nu har jag iallafall redan hunnit ta mig hem, ska äta en svettig microvärmd lunch, ta en dusch och städa lite, kolla något rachel zoe-avsnitt och sen möta hjärtis. Trist väder bara, får se vad man kan hitta på..

i'm moving on, i hope you're coming with me

2011-07-10
Det är så skönt när man har vänner som man känner så pass bra (eller är bekväm med) att det inte spelar någon roll hur lång tid det tar mellan de tillfällen man ses. En dag eller ett år, ingen skillnad. Idag fikade jag med madde som jag inte sett på två månader nästan, trots att det kändes som senast igår. Vi snickesnackade på om allt och det var hur trevligt som helst. Nu har jag iallafall landat i sängen, för imorgon är det jobb. Ska jobba med någon från Loréalkontoret, vilket känns som ett steg i rätt riktning i min villaldrigpluggavidare-karriär.. Natti!

oh my god

2011-07-10

i krig och kärlek

2011-07-10

trädgårdsmys

2011-07-10

Myser i trädgården med min lurviga nallebjörn, vad jag har saknat honom! Vi ligger i gräset och letar fyrklöver, äter smultron och pussas.

Söndag morgon

2011-07-10
Godmorgon! Har blivit rätt mycket mobilblogg den senaste tiden eftersom min dator varit borta. Hittade den nyss under sängen! Hade väldigt trevligt igår, vi satt och stressade sönder till kortspelet tecken och snackade skit fram tills morgontimmarna. Idag hade jag tänkt sola, men eftersom att det är så kasst väder får jag nog ta och hitta på något annat?

Lördagsmys med Emma, Kevin och Simon

2011-07-10

img_9771 (MMS)

-


Grillfest hos Jennica, mums!

2011-07-07

img_1706 (MMS)

-


vilket fantastiskt liv

2011-07-07

img_9107 (MMS)

Idag har jag åkt kommunaltrafik i tre timmar för att få tag i mina hemnycklar. Har inte ätit ett smack på hela dagen, och med mitt tomma kylskåp och 18:- på kortet lär det förbli så. Solen skiner iallafall, vilken underbar dag!


världens bästa vecka i grekland med pärtan

2011-07-06
Ja då har vi "äntligen" kommit hem igen då. Hur trist som helst! Hemma bra men borta ännu bättre, det är nog första gången jag känner så. Vi har gjort så himla mycket och hade absolut inget att längta hem till. Jag skulle gärna bara tvätta alla kläder och fräsha upp mig lite, sedan ta med mig honom på ett nytt äventyr i ett annat land. Skönt att det är fint väder i Sverige iallafall, inte helt illa .. 


i love you grekland

2011-07-03
Vi har det supeeeeer har borta, nu har mer an halva tiden gatt och ingen av oss vill hem! Vi har solat och badat, akt runt pa on med moppe & fatt lifta hem mitt i natten for den gick sonder (ingen bensin hahah), shoppat, festat, tatuerat & piercat oss, atit sjukt god mat och massa annat. Helt perfekt semester! Pa onsdag ar det dags att aka hem, ser ej fram emot det ..

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus