grattis på födelsedagen älskling!

2012-08-31
Grattis till min bumbi som fyller år idag! Han och jag firade redan inatt, han fick födelsedagspresenter och så hade jag bakat en tårta av marsipan, färska jordgubbar och choklad. supersmarrig hihi :) Nu är det jobbdags och sedan mot kvällen blir det mer fireri. Poss haj!

some people are so poor, all they have is money

2012-08-29
 
Detta handlar då om en  Birkin bag i krokodilskinn, som kostar mellan 300.000-500.000 svenska kr.... Som Nina Garcia tror att de stackars tjejerna kan lägga "några veckors lön" på. Hur kan man ha kommit så långt och samtidigt ha den skeva verklighetsuppfattningen? Världen är knäpp ibland. Tänk på barnen i Afrika. :)
 

onsdagen den 29 augusti

2012-08-29
Sprang på stan hela dagen igår i princip. Freja skulle till banken, vi lunchade och sprang i alla butiker. Åkte in till söder efter några timmar och mötte upp William, satte oss på Kvarnen och åt.. Trevligt! Resten av kvällen satt jag hemma och åt sushi, badade, kollade tv och klämde på min pojkis. Och idaaaag har jag jobbat. Kul liv.

press for champagne

2012-08-28
 

tisdagen den 28 augusti

2012-08-28
Hallo. Hängde med Husseini och Jennifer i väsby igår efter jobbsis, tog sommarens förmodligen sista uteserverings-öl och bara tog det lugnt typ. Körde pärtan till jobbet imorse och nu är jag hemma. (ledig!) Ska träffa Freja inne i stan senare idag men innan dess ska jag försöka hinna röja upp i mitt rum och sådant. Ciao Ciao så länge.

you like the finish line, cant wait to run into you

2012-08-27

puss

2012-08-26
Min prins, killen i mitt liv. Jag älskar honom så himla himla himla mycket. Att det kunde kännas så rätt redan från första stund, men att det sedan bara skulle bli bättre och finare. Vilken tur jag har. Har jag inte? Jag tror man har lite tur om man hittar någon som man kan vara sitt absoluta "jag" med. Någon som får en att skratta och må bra, någon man aldrig tröttnar på eller blir uttråkad av. Någon som håller en inspirerad, motiverad och lycklig. Vi är som från två helt olika världar, men ändå som samma person. Visst kan han reta gallfeber på mig vissa dagar.. men han är någon jag aldrig vill vara utan.
 
Mitt hjärta, min bästa vän och klippa. Jag älskar dig! 
 

söndagsångest

2012-08-26
Så himla skönt att ha haft helg. Har verkligen tagit det lugnt alla dagar, sovit och mått bra tillsammans med mr H. Igår tog vi en heldag i Kista där vi shoppade kläder, gick till frisören, åt middag, aaaallt. Myst sönder hela helgen alltså, vilket verkligen har behövts. Nu har jag precis kommit hem, ska tvätta och städa och sedan ha en lika mysig söndagskväll här hemma. Poss haj :)

torsdagen den 23 augusti

2012-08-23
Jaha så nu är man förskolefröken i några dagar framöver innan jag hoppar på Loreal-tåget igen. Rätt kul faktiskt, barnen har samma intressen som mig och jag får betalt för att baka sandkakor och leka med plastdjur. :) Ska ta en dusch nu och sedan softa framför tvn eller datorn resten av kvällen, fy fan vad sköööntttttt. Oh imorn ere fredag. Fyfan vad skööööönt!

I like partying, damn, ask my man alexander wang

2012-08-23

Look like Barbie smoke like marley

2012-08-22

Helt död! Förstår inte varför men det känns som om jag tagit pass på sats hela dagen, eller blivit överkörd av ett tåg. Slut som artist helt enkelt.. Tar en paus från Loreal resten av veckan och jobbar på lite förskola istället, tillsammans med Ebba! :) spännande haha, tänk om barnen hatar mig.. Jaja, ska äta middag och sen däcka framför tvn, fy fan vad skönt. Ciaaaao!


art never comes from happiness

2012-08-21
 

har jobbat och lekt med ebba. nu ska jag mysa i min säng, natti!

2012-08-20
 
 

och så är helgen slut

2012-08-20
Så. Pappa hade sin födelsedagsfest och det var verkligen hur kul och spexigt som helst. God mat, tända ljus och lyktor, dragspel, musik, vin och framförallt massa skratt och välbekanta ansikten. Så igår, söndag, låg vi allihop hemma och dog ungefär hela dagen, förutom mot kvällen då jag och <3 gick på bio och såg Snabba Cash, som f.ö var hemsk och jobbig men asbra!
 
 

grattis på födelsedagen, min älskade superfarsa!

2012-08-18
Pappa fyller 45 idag! Så ikväll blir det feting fest här hemma. Väckte honom med frukost på sängen och födelsedagspresentis vid halv 10 och sen dess har det varit full rulle. Jag har plockat tvätt, disk och sånt skit hela morgonen eftersom det kommer lite städhjälp vilken sekund som helst och pappa har nog redan ställt sig vid grillen haha.. Något kött som visst ska grillas i 7 h. Det var ganska kasst väder imorse också men nu verkar det bli bättre? Supeeer. Hörs snart. poss!

Jobbelijobb

2012-08-17

Vilken fantastisk morgon. Insåg när jag skulle dra att jag slarvat bort bilnyckeln och mitt i det kaoset kommer Schenker och dumpar 500 lådor från jobbet. Nu är iallafall alla mina kycklingar ute i butikerna men vad ska jag göra? fika? En fri men jobbrelaterad heldag i ett centrum är väl drömläget för många tjejer men jag är redan uttråkad haha.


Jag bor i en liten skattkista

2012-08-16

torsdagen den 16 augusti

2012-08-16
 Okej, jobbade inte i Farsta idag utan i Bromma Blocks, Farsta C får bli imorgon. Efterråt tog jag självklart en sväng förbi IKEA och Barkarby Outlet. Köpte med mig en jävla trädgårdssoffa som vägde 500 TON, rätt stolt att lilla jag orkade släpa omkring på det berget + få in det i bilen.. Kom hem, drog till Sköndal och träffade pebbs en snabbis, sen hem och nu har jag landat i min säng. Den har f.ö aldrig varit så skön som nu..! Slut tjej checkar ut. 
 

onsdagen den 15 augusti

2012-08-15
Godmorgon. Har haft utbildning på Lorealkontoret idag, och nu är jag heeelt slut. Har haft migrän i flera dagar nu också men idag var den katastrofal.. Tänkte åka iväg till Rålabshovsparken ikväll och gå på utebio tillsammans med Freja men nu verkar det inte bli så, trots 2 h sömn och huvudvärkstabletter. Så ikväll är det jag, tvn och hunden! :)) Fram tills babe kommer hem då, såklart. Imorgon är jag handledare i typ varenda jävla butik i Farsta C också, kom och säg hej hej vettja. POSS,

Två och ett halvt år

2012-08-14

Idag har jag och min fina varit tillsammans i två och ett halvt år. Jag älskar honom så himla mycket, och för varje dag som går så känns det bara ännu mer rätt. Jag är så himla stolt över honom och oss två tillsammans, skulle inte byta det mot något i världen.

Just nu ligger vi och myser i soffan, han med huvudet i mitt knä, totalt utslagen efter jobb. Och titta vilken fin ros han kom hem med? I love you bebo!


live the full life of the mind, exhilirated by new ideas, intoxicated by the romance of the unusual

2012-08-13
 
 
 
 

måndagen den 13 augusti

2012-08-13
Och så är helgen över. I lördags åkte ju jag och Ebba hem till Hassoni och tog det lugnt med några av hans vänner, och igår hade vi en riktig bakisdag (trots att ingen var särskilt bakis haha) Svullade donken och köpte hem halva Hemköp. Såg The Dictator också, och hallå den var ju inte alls lika bra som alla sagt? :s några roliga scener men annars var den ju hur torr som helst. Jaja. Idag sysslar jag med Lòreal och Elvitals hårfärgskampanjer i lite olika butiker, kuuuul.

lördagen den 11 augusti

2012-08-11
Åt middag tillsammans med Freja och hennes mams igår, sedan satt vi och käkade vattenmelon och tittade på någon tjejfilm. Vid tio-tiden rullade jag vidare hem till Ebba och Mariam, satt och kedjerökte och snackade blaj innan jag tillsist blev så trött och frusen att jag stack hem. Tog en dusch och däckade på två röda. Nu sitter jag och äter frukost & väntar på att hjärtis ska vakna, sen ska vi träffa ebba och dra iväg till Väsby. Poss haj

inte sjuk längre!

2012-08-09

Så idag har jag spelat minigolf med lillebror, tagit en prommis kring flaten med hunden och just nu sitter jag på frejas jobb i tc och väntar på att hon ska sluta så att vi kan springa runt lite inne i stan. Ååå vad skönt att vara fri.
 


snikka skor!

2012-08-08

hollywood hoes

2012-08-08
Hallo där stalkers. Mitt liv e så himla fett intressant just nu. NOT.

look, there is a new desease called the kardashians darling!

2012-08-07

save water drink champagne

2012-08-07
Godmorgon! Och ja jag lever. Är så jäkla trött på att vara sjuk nu, att vara så här oglammig som jag känner mig nu är fan inte kul. Körde iallafall bubbis till jobbet imorse och sedan svängde jag förbi hem en snabbis. Tänkte packa ihop lite prylar att ta med mig sen och kolla att familjen lever.. bök bök.
 
 

turn up the woofers so i can feel the beat, vibrate my belly like a bomb in harmony

2012-08-07
 

jävla skit

2012-08-06
Jaha. Tog som vanligt ut segern i förskott. Började bli friskare i helgen (mådde egentligen aldrig dåligare än lite feber och en whisky-röst) men efter att jag satt ute på Ebbas tomt i lördagskväll och kedjerökte så slog det till svinhårt igår. Nu har jag tappat rösten och snorar, hostar och kvävs om vartannat, noll livslust. Jaaa jag blir som ett litet barn när jag är sjuk. :) Sitter själv hemma hos min kille nu och funderar på om jag ska ladda ner en film, kolla tv, ta ännu ett bad eller bara typ dö. Skönt det skulle vara om man kunde ta några sömntabletter, vakna om tre dagar, och vara frisk.

en sista gång håller jag om dig, håller av dig, håller avstånd

2012-08-03



sjuk. hatar det. hatar alla idag.

2012-08-02

“HIS WEED? I ROLL THAT. HIS HEART? I HOLD THAT. HIS BACK? I GOT THAT. HIS WIFE? I AM THAT. MY ROLE? I PLAY THAT. WE’RE HAPPY? THEY HATE THAT.”

2012-08-02
 

yesterdays

2012-08-02
Godmorgon! Smått full rulle igår. Plockade upp Freja redan vid lunch och drog till Farsta C, köpte skor och annat gott och sedan grät vi över allt det vi inte fick.. Åt thai och tog det lugnt hos henne, sedan rullade vi in till söder och såg Batman. See deeeen! För det första har jag inte ens sett de andra och för det andra så tycker jag actionfilmer är sjukt ointressanta, men jag höll typ på att dö när jag såg den här. !! Efter filmen rullade vi iallafall vidare till Tanto och hälsade på Ted, William och Paula mfl, det var ju invigning av Prideee! Blev tyvärr en rätt tidig kväll för mig, jag hade tänkt lägga all krut på ikväll men nu har jag typ blivit ännu sjukare än igår.. bu.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus