onsdagen den 28 december

2011-12-28
dagens huskurstips för vita tänder! gurgla olivolja i några minuter, sedan borsta tänderna med en röra gjord av tandkräm, bakpulver och citron. fast försiktigt bara, de sista två har typ någon slags frätande effekt..


tisdagen den 27 december

2011-12-27
Okaj, full rulle här borta. I söndags var jag på 20 års fest hemma hos anni, hade galet kul, grattis igen! Sen igår satt jag hemma hos bebben och tog det lugnt, svullade donken och kedjerökte typ. Idag var vi hemma en hos henke & madde och spelade tv spel och sånt, sedan drog jag ehm till sophia och svullade lite till emd henne och emma. Nu har jag landat i sängen och tänkte typ försöka sova strax, ska upp rätt tidigt imorgon och sedan antar jag att det blir en sen kväll eftersom vi drar iväg på el kryssning.. Aja, ciaaaoaooaoao

måndagen den 26 december

2011-12-26
"The definition of insanity is doing the same thing over and over again
and expecting different results.” - Albert Einstein.

lördagen den 24 december

2011-12-24
Julafton! Jag tjuvstartade lite igår kväll med en minijul hemma hos älskling tillsammans med hans familj, men nu är jag hemma och ska ägna mig åt min egen. God jul allihop!

Denna julstress

2011-12-23

Sitter på Waynes Kungsgatan, stackars Freja skulle jobba och vi andra ville fika. Sprang in i Emme, Emelie och Kia också så nu är vi ett helt tjejgäng som pausat från julhetsen för lite kaffe. Så mycket folk ute! Trångt. Men jag gillar ju att shoppa och titta på fula människor så egentligen är det helt okej. Titta förresten vad jag fyndade tidigare i veckan när jag var ute och handlade! Moonboots. De klumpigaste och största skorna i skovärlden. Jag drunknar i dom men de har blivit mina bebisar som jag äääälskar;


 


precious burden

2011-12-23
Det har varit en bra dag idag. Och då menar jag inte just allt som haft med julen att göra. Pappa blev friskförklarad från sin cancer idag. Frisk har han varit i några år nu men en chans att det någon dag skulle komma tillbaka har funnits. Fram tills idag! Helt återställt och fri från den värsta sjukdomen i världen.

Jag var lite rädd imorse att det skulle låta anorlunda. Tack iallafall, vem man nu ska tacka. Tack för att vi äntligen, på något sätt, är fria.

--
Känner mig som femtonåriga Astrid igen när jag tänker på cancer. De små sticken i hjärtat och vanan att stänga av. Vill inte, orkar inte tänka. Allt sitter i ryggmärgen men ändå får jag ibland fundera på vad som verkligen hänt. Så avlägset. En liten tjej med ett liv som känns som en dröm jag drömt. Jag såg en dokumentär för några dagar sedan där en förälder dog och tänkte "fy, hur ska det lille barnet överleva den sorgen?" Kom på sekunderna senare att jo, juste.. Minns hur dom sa att Astrid du är hel igen när du kan minnas henne och le för den tiden ni fått ihop, när du inte längre känner sorg. Idag är jag 20 och jo, sorgen är fortfarande här.

Denna blogg om Anna och hennes kamp började jag läsa i slutet av 2009. Fram tills inläggen slutade komma.. Kan fortfarande klicka in dit ibland, för att läsa och för att påminna mig om vad som faktiskt betyder här i livet. Cancer är så orättvis.

"När Tilda vaknade fick hon välling. Sedan berättade jag att något väldigt tråkigt hänt. Vi satte oss intill mamma. Tilda frågade om mamma sover. Jag förklarade. Mamma sover inte. Mamma är död för att kroppen var trasig och inte gick att laga med medicin. Mamma kan inte andas i den trasiga kroppen och hjärtat kan inte längre slå."

torsdagen den 22 december

2011-12-22
Med nyfärgat hår och aspirinmasken i fejjan bakar jag nu typ 800 st macarons. Tusen olika tider att hålla koll på men bra blir det iallafall, på alla punkter. Brännan bokad men inte på ett solarium, sen jag blev 20 har slutat med det, skiträdd för att få få rynkor i förtid. Kanske borde jag fimpa ciggen då också haha ...


Dan före dan före doppareda'n

2011-12-22
En vecka full av julstök. Har de senaste dagarna fixat nästan alla julklappar och jag tror faktiskt att jag lyckats rätt bra det här året, om jag får säga det själv. Igår "julbakade" vi, det blev pepparkakor och misslyckade cupcakes, ikväll tror jag vi fortsätter med maccarons. Jag och <3 åkte och köpte en baota-julgran också, den fetaste genom alla år tror jag haha, fin är den iallafall. Kul med jul, men jag börjar faktiskt snart bli lite mätt..


Måndag i stockholm

2011-12-19

Visst var det vinter ute på landet, men nu har den kommit till stockholm också! :) har varit och kollat i lite affärer med älskling idag, och nyss var vi ute och lekte i snön med hans lillasyster. Hoppas att snön stannar fram till julafton, men det tror jag faktiskt inte.. Ajaja, ska värma upp oss lite nu och sedan blir det måndagsmys :))


Dag ett ute på landsbygden

2011-12-16

Stadsungarna har landat i sommarstugan. Herregud det märks att vi är barn från stockholm, rädda och obekväma, och då är detta ändå ett familjehus. Mottagningen på mobilen är näst intill obefintlig, det tar ungefär en halvtimme att ladda news feed på facebook. På söndag är jag back in town igen.....


Torsdag den 62836 december

2011-12-15

Sitter på mattan i köket och ska försöka laga mat. Inte min bästa egenskap, iallafall när det inte gäller sallader eller röror.. Rätt seg morgon men ikväll blir det roligare, ska på Lena ph's show på cirkus tillsmmans med familjen. Hon är ju som en slags familjevän så det blir nog kul för oss alla, ett bra avslut på veckan i stockholm iallfall för imoron åker vi iväg till landet för lite släktfest!


194

2011-12-14

den 13 december

2011-12-13
Har gått runt hemma hela förmiddagen, nyss ätit men ska strax dra ut. Det är lucia idag, men det är ingenting jag märker av. Svårt med julkänsla när det inte finns någon snö. Minns när jag fick bli skolans lucia i sexan, hade levande ljus i håret och kände mig sååååå cool. Dog för rampljuset redan då haha..


jag tror, när vi går genom tiden, att allt det bästa inte hänt än

2011-12-10
Sällskapssjuk som jag är kan jag inte sitta stilla ens för en sekund. Freja slutar jobba 00.30 vilket jag tycker är en superbra tid eftersom det är först då det börjar blir roligt ute på stan, och inte sämre så jobbar hon mitt på kungsgatan. Mötte upp henne medan hon stängde och sedan vandrade vi längs Birger jarls, tog något glas och pratade skit så som bara vi kan. Nu är klockan 3 och det känns som en perfekt tid att ligga i sängen då vi inte direkt dansat på några högtalare.. Godnatt!


fatimas hand

2011-12-09
Tatuerade mig idag! 1,5 timme på revbenen blev det. Killarna i studion försökte skrämma upp mig helt innan, det gör ju så himla ont att tatuera där och bla bla. Men tji fick dom för jag rörde inte en min! Folk klagar för mycket.


bennett!

2011-12-08

Haha här är min nya favorit, den tvättäkta whiggan Bennett. Hans kusin lägger dagligen upp efterblivna sms från honom som iallafall jag tycker är asroliga att läsa haha






 


nej jag har inte dött, till allas besvikelse

2011-12-07
Onsdag kväll (eller är det torsdag?) och först nu börjar jag bli någolunda frisk, har knappt varit utanför dörren på tre dagar nu. Har haft sjukt tråkigt och varit jätterastlös, men för trött för att ens orka göra något. Sååå svaaaag... aja jag tror att jag kommer tillbaka till livet imorgon igen för nu är jag trött på att vara uttråkad. :)

Måndag

2011-12-05

Så synd om oss, Nässprej te och hostmedicin till frukost..


Söndag morgon

2011-12-04

Andra advent idag! Märks knappt, ingen julstämning utan snö.. Hur som helst, idag är vi två snorisar som vägrar gå upp ur sängen, både jag och purren är galet förkylda. Känns som att det kmr bli en seg söndag..


heeeej

2011-12-04
Alltså mandelolja, mina damer och herrar. Hur bra som helst! Jag är snuvig så smörjer det kring näsan för att inte bli sådär mongo torr och röd. Har också varit rätt mörk runt ögonen den senaste tiden, men även det - putts väck tack vare mandelolja. Min nya favorit :) Har iallafall lyckats smitta pärtan med min förkylning också verkar det som, och som alla män blir han som en grinig treåring när han blir sjuk..

Lördag

2011-12-03

Skulle egentligen ha åkt hem till en av pärtans vänner ikväll men jg är sjuk så fick stanna hemma :( nu sitter vi och spelar kort och äter halvt ihjäl oss med lördagsgodis istället. Blev förresten nekad att köpa nässprej på konsum idag för att jag inte hade legg med mig, haha fy.


FREDAG

2011-12-02

när man inte kan sova, lista över 2011

2011-12-02

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Det måste jag ha gjort, men inget speciellt jag kommer på nu.

 

Höll du några av dina nyårslöften?
Jag tror jag lovade att börja ta träningen seriöst och vi alla ser ju hur det gått haha.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, det verkar ju vara baby boom nu. Känner flera som både fått och ska få.

 

Dog någon som stod dig nära?

Nej och tack gode gud för det.

 

Vilka länder besökte du?
Grekland.

Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?
en miljon på kortet, ett eget hus, ett privatflyg, kan hålla på i evigheter..

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
Inget speciellt.

 

Vad var din största framgång 2011?

2011 har varit ett riktigt skitår men jag antar att jobbet på Loreal faktiskt har gett en hel del.

 

Största misstaget?
Minns inget speciellt men jag vet att det är många.

 

Har du varit sjuk eller skadat dig?

Japp

 

Bästa köpet?

Ingen aning. Typ min iphone. Fast den köpte jag nog 2010?

 

Vad spenderade du mest pengar på?
Kollar man kontoutdragen så står det pressbyrån, ica och pizzeria/mcdonalds. Alltså cigg och mat.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja då, frejas hemkomst från ett år i london var ett av de tillfällena.

 

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?

en hel lista..

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Otroligt mycket ledsnare.

Vad önskar du att du gjort mer?
Mycket.

 

Vad önskar du att du gjort mindre?
Ännu mer.

Hur tillbringar du julen?
Firar i sthlm för andra gången, så det blir nog med familjen och kanske lite vänner.

Blev du kär i år?
Var redan kär

Favoritprogram på TV?
jeklföd

Bästa boken du läste i år?
Jag läser inga böcker, skittrist. (att jag inte läser alltså)

Största musikaliska upptäckten?
Hm.. ingen aning men jag lyssnar ju jämt på musik så det har nog varit en del.

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?

Firade över en helg på mitt lantställe med de närmaste.

 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
eeeeeeeh ja, förlåt men år 2011 har verkligen sugit balle och jag har nog velat ta mitt liv mest hela tiden, men bättre lycka nästa år.

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Som vanligt. Att jag bytt hårfärg typ varje månad är väl det som är mest värt att nämna.

Vad fick dig att må bra?
pussar från mitt hjärta och vänner typ

Vilken kändis var du mest sugen på?
Chuck bass som vanligt antar jag, även om han blivit lite dammig nu på senare tid.

 

Vem saknade du?

Mamma och mormor!


Nu dör jag

2011-12-01

jag skrev ett efterblivet långt inlägg, men sedan raderades det! På mobilen! Nu ger jag upp


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus