non. je ne regriette rien.

2012-07-31
 

tisdagen dem 31 juli

2012-07-31
Fy fan vilket väder! Var ute med bilen och jag trodde att jag skulle dö ungefär tio gånger, helt allvarligt. (som många vet är jag lite FÖR bra på att köra bil. Bilen kan inte hantera mig och det har hänt mer än en gång att jag fått sladd...) Ja ja. Ska hänga med frejis ikväll typ wop wop får se vad som händer. HEJ,

Måndagen den 30 juli

2012-07-30
Hej hej hallå, Måndag och helgen har svishat förbi som vanligt. I fredags tänkte jag och Freja gå på bio men det var ju såklart fullsmockat överallt så vi satte oss i Bågen med en flaska rosé istället. Efter timmar av skitsnack mötte vi upp Tora +2 och gick upp & satte oss på Mosebacke istället, men när det började bli kvällen drog vi oss istället närmare mot stan och jag mötte upp Hussination och hans vänner. Hamnade på nattbussen vid 4 men vandrade runt i Väsby hela morgonen så landade inte i sängen förrän typ halv 8.. Lördagen var mer simpel, åkte hem till Ebba och kedjerökte & käkade kiwi, och på söndagskvällen åkte jag & H hem till hans mamma och åt maaaaat, moms! ajaja, PUSS HEIP

för trött för att skriva något men jag lever iallafall

2012-07-27

123456

2012-07-24

En liten update från skogen då. Jag har faktiskt det supermysigt, på dagarna har vi gjort lite utflykter och på kvällarna har vi grillat och druckit rödvin i kvällssolen. Jag har övergett virkning och försöker nu bemästra broderi istället haha.. Det enda jag längtar hem till är min fina pojkvän, annars e livet gött. Tjo!


soul meets body

2012-07-21
Kul kväll igår minst sagt. Hela min kära liga kom hit (nästan, saknade er Sophia och Sabri!) , vi grillade och pratade strunt hela kvällen tills vi tillslut släpade oss in till slussen för att dansa på Paradise. Kul! Så idag har jag städat och plockat, och packat eftersom jag drar till landet imorgon. Ska pyssla vidare nu, poss!
 
 

hej hej hej hej

2012-07-20
Vem ser du upp till?
Mina föräldrar. De klarar allt.
Vad skulle du gjort om du fått in 10 miljoner på kontot idag?
Sålt min lya, köpt en ny, tagit lite ledigt och shoppat och rest som fan. Blekt utväxten that's for sure.
Hur ser en dag ut då du är extra lycklig?
Olika, men oftast är jag liksom UTVILAD. Trötthet är min värsta fiende. Jag älskar att vara utvilad, känna mig ren och hel, det är då jag är som mest inspirerad och kärleksfull. När jag är med många av mina bästa vänner. Kanske sitter vi och tar en bärs på Riche, har shoppat lite, och skrattar så vi gråter. När allt känns tryggt och lugnt.
Om du skulle vara ett plagg, vilket skulle du vara då?
Någonting classy, i ett lyxigt material. Dyrt. Tidlöst. En minkpäls kanske. Förlåt :c
Vilken egenskap listar du högst och lägst hos dina vänner?
Högst är nog lojalitet och trygghet. Jag letar alltid efter den där känslan hos människor som är typ: dig kan jag lita på. När jag hittar den så blir personen automatiskt min vän. Någon man kan berätta allt för, som kan se en blottad och som vill att man ska vara glad. Lägst? Missunnsamhet.
Vad ångrar du mest i livet?
Att jag inte pluggade mer i gymnasiet och hade alla MVG och typ kunde känna efteråt: JAG KAN BLI VAD JAG VILL! Att jag varit elak mot de jag älskar. Att jag hållit på med destruktiva beteenden, och sabbat för mig själv, hatat mig själv. Fan så onödigt. Jag ångrar även att jag gett för mycket av mig själv till män som inte sett mig, som inte älskat mig.
Vad är du mest stolt över i livet?
Att jag är stabil och försörjer mig själv och har gjort sedan jag flyttade hemifrån efter gymnasiet, att jag lever efter mina ideal (KAMPEN FORTSÄTTER =D), att jag har många bra vänner.
Vad önskar du att du hade vetat för…
10 år sedan?
Då var jag sexton år och jag önskar att jag hade vetat att det är meningslöst att ägna tid ångest och energi åt att hata att man inte ser helt perfekt ut. Att man har ångest över att man inte är skitsmal, att man har ångest över att man inte har en massa materiella ting, statusgrejer. Fuck that. Det betyder ingenting. Det enda som betyder något är andra människor.
5 år sedan?
Att inte tvivla så mycket på mig själv, att jag skulle stått upp för mina idéer mer kanske? Jag vet inte. Jag var 21 år då. Jag önskar att jag inte var så jävla fucking brådmogen. Alltså när jag var 21 år hade jag varit ute och festat på klubbar och rest till höger och vänster i fem år. Och det gör att jag idag, 26 år gammal liksom är helt blasé. Känner mig som 30 mentalt ibland. Hade varit soft att vara kid lite längre kanske.
1 år sedan?
Lämna din relation. Omedelbart. På studs.
Har du haft någon ”ålderskris”? När, hur, varför osv?
Hade väldigt mycket ångest när jag var sjutton över att jag inte var arton, det var ett jävla hustlande med falskleg, lögner, och så vidare. Träffade en kille som jag sa att jag var 23 år till. HAHA. Hade så mycket äldre vänner att jag kände mig så "liten". Men gud så töntigt alltså. Sedan har jag väl någon slags ständig livskris nu, typ jag lever inte det liv jag trodde jag skulle ha när jag var liten. Men men.
Vad har du för mål i livet.
Att vara lycklig, trygg och frisk och ha en stor familj. Lära mig arabiska (detta måste ske omgående då delar av min familj bor i ett arabisktalande land) och massa annat skit.
Nämn de fem lyckligaste händelserna i ditt liv hitills?
1. När jag blev chefredaktör var jävligt ballin. Jag kände mig sjukt "sedd". Att min kompetens äntligen SÅGS och bekräftades.
2. Kanske när killen jag var olyckligt kär i under två år hånglade upp mig på en fest? Vene. Det kändes som det största då :)
3. Varje gång jag är med HELA min familj samlad. Den lyckan. Den är sjuk. Senast nu under påsk var vi samlade allihopa.
4. Studenten. SKOJA. När min bästis sa att hon va gravid? Skrek. Min gudson :)
5. När jag och ett ex höll på och blev ihop och vi va galet kära. Älskar dem kärlek.
Var känner du dig hemma?
I Malmö.
Vem ser du upp till?
Min mamma! Och pappa.
 
Vad skulle du gjort om du fått in 10 miljoner på kontot idag?
Ta första bästa tåg till arlanda och lämna landet. Sen skulle jag shoppa också.
 
Hur ser en dag ut då du är extra lycklig?
Jag har fått mina 8 h sömn. Får jag inte sova blir jag skitgnällig, inte för att jag är trött utan just för att jag vet att jag fått sova lite. Sen har jag förmodligen en bra hårdag och lyckats leta fram lite fina kläder som legat gömda och bortglömda. Och sedan har jag nog feta planer hela dagen och kvällen, när jag slipper ha tråkigt är jag som lyckligast.
 
Om du skulle vara ett plagg, vilket skulle du vara då?
Hm.. haha. Ett par solglasögon kanske? Känns mest jag. Spelar typ ingen roll om det är kväll eller dag, regningt eller sol, innomhus eller utomhus, jag har alltid solbrillor på huvudet.
 
Vilken egenskap listar du högst och lägst hos dina vänner?
Ärlighet och typ lojalitet som högst typ. Och lägst... osäkerhet. Sådana är så himla tråkiga att umgås med bara, :)
 
Vad ångrar du mest i livet?
Att jag inte myste mer med min mamma (eller hela familjen) innan tiden tog slut, inte tog vara mer på dagarna och så. Att jag inte tog bättre hand om mig själv när jag var yngre, och att jag inte tagit vissa chanser och möjligheter som funnits.
 
Vad är du mest stolt över i livet?
Mig själv och min familj!
 
Vad önskar du att du hade vetat för…
10 år sedan?
Då var jag 11. Ingenting, jag tror faktiskt att jag visste tillräckligt mycket och samtidigt tillräckligt lite.
 
5 år sedan?
Då var jag sexton. Då tyckte jag att jag var ganska tuff, men jag borde varit lite tuffare på ett annat sätt. Jag borde inte ha tvivlat så mycket på mig själv utan gjort exakt det jag själv velat, inte försökt vara som alla andra hela tiden. Men jag gick trots allt bara i nian då..
 
1 år sedan?
..
 
Har du haft någon ”ålderskris”? När, hur, varför osv?
Njaaa. När jag fyllde 20 fick jag någon liten släng av "nu är jag verkligen inte ung och dum längre." Men när jag fyller typ 24-25, då blir det nog värre.. Jag vill aldrig bli gammal!
 
Vad har du för mål i livet?
Att vara lycklig och nöjd med både mitt privatliv och jobb. Jag vill jobba med det jag älskar och aldrig känna mig fångad i något som jag inte trivs med.
 
Var känner du dig hemma?
I Stockholm såklart!

friday

2012-07-20
Såååååå trött! Vaknade iof med världens bästa besked, eller näst intill. Hoppas hoppas hoppas! Sen har jag stått resten av dagen och jobbat med Essie i Åhlens i Skärholmen. Var väl intressant kan jag ju säga. Nu är jag svintrött, fattar inte varför, så ska napa. Ikväll kommer ligan hit och grillar, jippie!

om dom var som oss dödliga.. haha

2012-07-19

Hookas in paris

2012-07-19
Varför är moder natur så elak? Igår när jag var ledig var det världens regn och åska, och nu när jag jobbar är det knappt ett moln på himlen? Buu!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

torsdagen den nittonde juli

2012-07-19
Godmorgon! Idag jobbar jag i Åhlens i Nacka Forum. Kom och hälsa på mig :) !

I know you got to, be curious too

2012-07-18
 
 
  
 

fiska lite anka

2012-07-18
GoDmOrGoN! Fan vilket ruttet väder! Igår var det fint iallafall. Sophia kom hit på morgonen och vi solade och pillade i trädgården fram tills regnet kom, då gick vi in och kollade på serier och tryckte i oss mat. När solen sen kom fram igen bakade vi rabarberpaj och släpade med killarna till Långsjön. Vi hittade ett metspö på bryggan och husse drar ett skämt om att det vore mer nice att få napp av en anka.. Precis vad han och Sophialyckas med 2 sekunder senare. Så där står vi med en flaxande and på kroken och vet inte riktigt vad vi ska göra hahah så vi ringer 112.. Men sagan slutade iallafall bra för den kom loss utan skador, men haha hela händelsen var nog lika komisk som den var hemsk.

Fina vänner man har va?

2012-07-18


tisdagen den sjuttonde juli

2012-07-17
Jaha ja.. Ja jag har pillat lite på designen och det blev väl najs och så, men jag tycker den är lite rörig samtidigt. Orkar inte pilla mer nu för det är fukost-time plus att det är fins väder idag, så jag får väl leka mer senare. Ciao!

Ni hittar mig här också!

2012-07-16


hej hej hej

2012-07-15
Haj! Igår var en jättemysig dag trots spöregnet som kom på kvällen.. Jag, hjärtis emma och kevin åkte till långholmen och hade picknick medan vi tittade på parkteater, som för övrigt var jättebra! Precis när teatern tog slut kom regnet så då åkte vi hem till mig och hade lite kul tillsammans med Sophia och Sabrina. POSS

Godmorgon kl 1606, Här ligger vi och myser

2012-07-14

Han e snäll egentligen :)


beat dem baad

2012-07-13
Hallooooj, jobbet gick super och nya Essie-hyllan i Åhlens Sickla blev såklart superfiiiin tack vare moi. Ikväll kommer mitt glada gäng hit på vin och brädspel, kul ! för det brukar alltid sluta bra. Innan dess ska jag åka iväg till Globen och möta upp Sophia och Sabri så innan dess måste jag hinna städa. Kul hur snabbt jag byter musiksmak, den senaste tiden har jag pumpat The Cure men idag är det visst afrikandans.. här kommer en till godis,
 

fredag den trettonde juli

2012-07-13
Bara jag som tycker att det är fredag den trettonde hela tiden numera? Ska strax dra till jobbet, men säger iallafall godmorgon med denna underbara:

 
 
 

-

2012-07-12

en aning starstruck kanske

2012-07-11
Halloj! Har de senaste dagarna jobbat tillsammans med kvinnan som blev utsedd årets modefotograf i år, hur kul låter inte inte det? Arbetsuppgifterna var väl inte roligare än att jag hjälpte henne med en del på kontoret men oj vad skoj det var, just för att jag älskar att möta och umgås med så pass inspirerande och motiverande människor att man själv liksom nästan får gåshud. Behöver jag ens säga att fingrarna kliar just nu? Efter jobbet sprang jag runt på stan ett litet tag och tänkte spendera pengar på allt från målarfärg till skor, men lyckades tygla mig själv så nu har jag precis landat hemma. Ska väl pyssla lite eller något nu, tjaaaaba!

that's where the beginning of the end begun, everybody knew that we had too much fun

2012-07-09
Är fortfarande rätt hooked på Lana del Rey och hennes gangsta-glam stil..

 
 
 

again and again

2012-07-09
Vi kvällsbadade aldrig iförrgår utan bilade hem till Max som bor i Handen istället, vi kollade på film och bara tog det lugnt allihopa. (Jag, Husseini, Sophia & Sabrina) Igår chillade vi kvar där ett tag, kollade på tv och åt mat, men sen åkte vi hem och gjorde typ exakt samma sak hemma haha. Vaknade mongotidigt imorse tack vare hjärtis som skulle iväg och jobba, men det var väl lika bra antar jag. Så nu på lunchen har jag legat ute i solen och gjort armband & försökt bli lite brun. Händer resten av dagen då? Får seeee :)
 
 

He brought me safe thus far, through many drunken country bars

2012-07-07
Allooooo! Idag har fingrarna kliat så himla mycket, så jag har pysslat en hel del sen jag kom hem. Just nu sitter jag i fönstret och ritar, väntar på att pappa och lillebror ska komma hem med middag - Sushi! Senare mot kvällen är vi några stycken som ska iväg och kvällsbada. Sommar!

sommarlek

2012-07-06
Oj.. Här var det några dagar sedan jag hann kika in. Nä, jag och Sophia lämnade aldrig landet. Jag tror hon och jag åkte och rökte cigg och drack saft hemma hos Ted i Skärmarbrink istället. Under resten av de gågna dagarna har jag pendlat en del mellan Väsby och Solberga, badat på Personnebadet, promenerat, haft picknic i Fagersjö och massa annat. Har inte varit hemma mer än 5 minuter per dag så nu ska jag nog ta mig tiden att hänga lite med familjen. Poss! 
 

running towards nothing

2012-07-02

Godmorgon! Idag mår jag som en prima ballerina. Vaknade och fixade lite grejs och nu sitter jag och väntar på Sophia ska bli klar. Vi båda vill ut på äventyr men vet inte riktigt vart. Hur lång tid tar det att brumma ner till Göteborg och tillbaks? Haha. Vi får se vad vi hittar på.


döööööd

2012-07-02
Idag har jag haft baksmällan från helvetet, fy vad jag har mått dåligt! Vi satt hemma hos sophia och drack tequila halva natten och blä, jag känner typ fortfarande smaken nu så här 24 h senare.. Ligger hemma i min säng nu med min älskling (hunden) och ska sova, så godnatt på er!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus